Reklama

Reklama

Únos Freddy Heinekena

  • Česko Únos Mr. Heinekena (více)
Trailer 2

Alfred Heineken, jeden z nejbohatších pivních magnátů a pravděpodobně nejvlivnější muž v Holandsku, byl unesen a pouze zaplacení výkupného mu zachrání život. Dny plné ponižování skončili a Heineken je rozhodnutý své věznitele najít a pomstít se... Anthony Hopkins v titulní roli krimi thrilleru podle skutečnosti. (TV Barrandov)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (72)

charge 

všechny recenze uživatele

Heinekenovo pivo stojí totálně za hovno, navíc skupováním a částečnou likvidací pivovarů a tím i konkurence po Evropě sice ponechá původní nálepku, ale to co se potom prodá v půllitru, nebo láhvi, má ve výsledku podobnou kvalitu, jako jejich produkt z ústředí, někdy i horší. Jinak film samotnej ničím nepřekvapí a akorát se snaží poučovat o tom, že krást je špatný a život zloděje únosce už nikdy nebude takovej jako předtím. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten příběh je sám o sobě dobrý a bude takový dobrý, i když si o něm přečtete na Wikipedii a ne, když se budete dívat na film. Bohužel v tomhle případě se všechno minulo účinkem, až na Anthonyho Hopkinse, který opět dokáže pár minut své přítomnosti proměnit v něco, co vás nadchne. Tohle je pan herec. Bohužel film se jako celek nepovedl, není napínavý a není dobře gradovaný. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost velká nuda. Obvykle tady ty filmy s únosama, výkupným, bankovníma loupežema atd. jsou aspoň napínavý, že divák neustále očekává, co se může stát, jestli to je tak nebo není. Ale tady prostě nic zvláštního, ani zajímavýho není. Celý by se to víceméně dalo shrnout do jedné věty, ale nechci zase spoilerovat. A. Hopkins je velkoformátovej herec a trochu se divím, že si šel do něčeho takovýho zahrát, byť relativně malou roli. Jako oddechovka bokem, proč ne, ale znovu to fakt vidět nemusím. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Určite lepšie ako verzia z 2011. Živšie, viac zamerané na samotný únos, vyšetrovacie metódy polície žiadne. Na hercoch vidíte, ako zvažujú každý krok, akú prípravu robia a čo všetko museli obetovať, aby im to vyšlo. No hold, môžte byť bohatý dvoma spôsobmi. Buď budete mať veľa peňazí alebo kamarátov. Nikdy nie oboje. 3 z 5 ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události, který je dle mého názoru dostatečně poutavě zpracován a ukazuje, že i relativně dobří lidé mohou páchat zločiny a také to, že peníze jsou častou příčinou krachu mezilidských vztahů. Jim Sturgess potvrdil, že dokáže zahrát i něco jiného než roztomilé zamilované hošíky, což je osvěžující. 75 % ()

Galerie (185)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie začalo v Belgicku v októbri 2013. Väčšina vonkajších akčných scén bola natočená v Amsterdame. (Arsenal83)
  • Zelené fľaše Heineken použité vo filme nie sú správne. V tom čase sa Heineken v Holandsku predával len v hnedých fľašiach. (Arsenal83)
  • Film založený podľa skutočnej udalosti, poskytuje detailný pohľad do únosu, pri ktorom bolo vyplatené vôbec najvyššie výkupné za jednotlivca v histórii a to 35 miliónov holandských guldenov, čo je približne 16 miliónov libier. (robo7773)

Reklama

Reklama