Reklama

Reklama

Marilyn Manson - The Beautiful People

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Kanada, 1996, 4 min

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pán umelec mal ( má ) proste svoje videnie. Je to však viditeľne technicky zdatné cítenie. Tento chlapík by sa mal čo najskôr chopiť celovečernej režijnej kamery. ()

Reklama

LuiCJ odpad!

všechny recenze uživatele

Niežeby mi to pripadalo nechutné alebo nejako desivé (možno niekomu áno), takýto alternatívny a industriálny metal mi však vôbec nesadne a tento videoklip už vôbec nie. Marilyn Manson nepočúvam. Niekto to považuje za trochu odlišný druh umenia, no ja v tom nevidím nič záživné, zaujímavé. Ani po audio či vizuálnej stránke. Ospravedlňte ma všetci fanúšikovia Marilyn Manson. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tohle je cesta, která MM svědčila .. ačkoliv je z ní jasně patrný vliv producenta Trenta Reznora / NIN. Báječně slizké video plné krásných lidí. Kvůli takovýmhle klipům se bojím k zubaři : ) ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Pamatuju naprosto přesně, kdy jsem tento videoklip viděl poprvé. Na MTV po půlnoci (mám pocit, že to to byl v půldruhé) v pořadu Užnevímjaksejmenoval s chlapci z MM jako hosty a tu noc se pouštěly velmi zajímavé klipy, nejen od MM. To byly časy. The Beautiful People patří vizuálně mezi to nej od MM, paráda. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama