Reklama

Reklama

volejte Železnému

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 30 min

Obsahy(1)

Generální ředitel TV Barrandov, Vladimír Železný, je připraven každou sobotu přesně ve 12:00 odpovídat na Vaše dotazy. (TV Barrandov)

Recenze (32)

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Vlado je zpět! A s ním i jeho naučný pořad, ve kterém se dozvíme za co všechno můžou pravdoláskáři, EU a feministky (za vše!); v jaké barvě nosit kapesníček v kapse saka (rozhodně v jiné, než jakou máte košili a kravatu, barbaři!), jaké víno pít ze sklenice tvaru tulipánu, proč ovšem v žádném případě nepít vína svatomartinská (fuj - nikdy!), kde (ne)nosí dárky Ježíšek, jak je to s paní Spáčilovou, kdo vlastně může za prohranou arbitráž s CME a kdo hraje nádherného Balibeje Malkočovulu (konečně). Obdržíme řidičské rady od člověka bez řidičáku, naučíme se nápaditě používat slovo "blog" a poučíme se o Chanuce, o módě v době alžbětinské i o brněnském nářečí madagaskarských lemurů... to vše z úst muže, který by ukecal mrtvou krávu, aby se otelila... Místy roztomile popletený, místy lehce děsivý (utěšuju se, že dnes na ňákém "béčku" už přece žádný pořádný vliv nemá(?)), místy překvapivě trefný Vovka. Závan retra 90. let. ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Ti kteří si od tohoto pořadu slibovali,že se dozvědí co je to chanuka,pesah a proč Židé neslaví vánoce budou koncem V.Železného na TV Barrandov potažmo v pořadu Volejte Železnému asi zarmouceni. My co stále čekáme na vysvětlení (přiznání ?) jak to bylo s rozporem mezi původním a skutečným programovým schématem TV Nova ,vkládáním reklam do filmů a seriálů(...a tím i jejich przněním !!!! ..) ap. ,jak to bylo s10ti miliardovou arbitráží,tak to se už od tohoto prohnaného sedmilháře se vznešenými koníčky ale vydělávajícím na lidské hlouposti asi jen tak nedočkáme..... ()

Reklama

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Železný si myslí, že podobný pořad někoho stále zajímá. A jak on připomíná, po desíti letech, je to ještě horší jako dříve. Přehled amatérismu a egoistických a politicky angažovaných vlastních názorů v jednom velmi nevydařeném balení. Viděl jsem první epizodu a stačí. Člověk se musí prostě smát tomu, s čím si dovolí Vladimír Železný vylézt zpět na televizní obrazovky a někteří mu to stále baští jako by tu byly zase české devadesátky v plném proudu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Železný je buď magor, nebo génius. A jeho ochota po deseti letech v době člověku jeho typu naprosto nepříznivé opět týden co týden vyjevovat svoje názory na celý všehomír mě svým způsobem přijde impozantní. Myslím, že by šlo o nejoblíbenější pořad Davida Lynche, který by v něm našel dokonalý odraz dnešní doby. Jen už to nemá takový šmrnc jako tenkrát. ()

karlee 

všechny recenze uživatele

Vladimír se vrací v parádní formě, první díl mi ještě unikl, ovšem druhý už jsem sichroval HDD a stálo to za to: už vím, kdo nám prohrál arbitráž bratru za 10 mld., proč pravdoláskaři brání lingvistickému pokroku, že je pochvala od Spáčilky nejlepší cestou k bankrotu. No a závěrečné povídání o chanuce mi vlilo do žil sílu přežít celý pracovní týden, samozřejmě s vidinou příštího sobotního poledne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama