Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Tohle se špatně hodnotí, ale s delší dobou, co to vysílají se úroveň zhoršila. Dříve jsem to sledoval, ale pak jsem přestal. Je to dobré jen pro lidi, kteří se nechtějí dívat v sobotu večer na film, protože tam celou zápletku filmu vysvětlí a jen zamlčí rádoby "překvapující" konec. Pozitivum je to, že za 5 minut máte "zhlédnutý" 90-120 minutový film a to bez reklam. Negativum je zbytek pořadu, protože tam nacpou reportáže, které nikdo nechce vidět, ale vy je stejně uvidíte, pokud televizi nepřepnete nebo nevypnete. Přes svůj název v tomto pořadu za těch pětadvacet minut moc telefonátu neuslyšíte, zato zbytečných reportáží je požehnaně. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Halóó jste tam? Ano! Tak halóó jste tam? Ano, dobré odpoledne, jste v přímém přenosu, tady Rey. Dovolala jsem se prosimvás do televize Nova? Ano, tady TV Nova a moderátor Koranteng. Dobrý den, to jsme ráda, že jsem se dovolala, já vás mám moc ráda víte, a moc ráda vás poslouchám večer od osmi v novinách, od půl, paní, ani neznám vaše jméno, jmenuje se Valentová, těší mě, no chtěla jsme vám říct, že vám to moc sluší v tý televizi, ta kravata atd. Tak to moc děkuji, ale teď k vašemu dotazu. K čemu? Špatně vás slyším? K dotazu, vašemu.. Aha, no, chtěla jsem se vás zeptat, jestli budete opakovat, nějaký starší telenovely? Bohužel už ne paní Valentová, naše koncepce a naše práva.. Co, jaká antikoncepce? Mno, naše koncepce, někdy vám tento termín vysvětlím, je už někde jinde, takže tyto pořady, momentálně ani nemáme, tudíž je nemůžeme ani vysílat. To je škoda, my se nato díváme, víte celá rodina víte, my bydlíme v Petrově v ulici v Podolí. Jj, o tom jindy paní Valentová, ale abych vás tak úplně nezklamal paní Valentová, v srpnu, plánujeme odvysílat, měsíc romantických filmů alá "Rosemunde Pilchur", tak snad budete s rodinkou spokojená? Ano, to určitě budu. Musím bohužel končit, a pustit do éterů dalšího posluchače, čas je bohužel neúprosný, tak se s vámi loučím, mějte se krásně, a ať se vám daří. I vy pane Koruntengu, Korantengu, aha, no nic pane Korunetegu, přeji vám jen to nejlepší a někdy zase neslyšenou. Asi takto a stále pořád dokola. Zlatý "Volejte ředitele zeměkoule":-) ()

Reklama

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že tenhle pořad vidím, když o víkendu navštívím mámu a při poslouchání mám pocit, že lidi mají jen dva problémy - kolik dílů má ten který nekonečný seriál a kdo koho hraje. Přitom by na to stačila jedna odpověď: "Naučte se číst, debilové!" Pak se pustí ukázky k filmům, které se budou během příštích sedmi dní vysílat, prozradí se postavy, zápletka a konec filmu a pak řeknou "..a jak to dopadne se dozvíte tehdy a tehdy v osm večer." ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když to ještě dělal Železný,tak aspoň tam lítal jeden dotaz za druhým,a člověk něco věděl.Teď se tam lidi ptaj,kolik dílů ma ta a kolik ta telenovela?! A tím zabijí půlku pořadu a zbytek je o už o jejich klasických koláčů,a ukázek z připravovaných super mega filmů,které si nesmíme nechat ujít,aby se mohla Nova chlubit dašími plnými koláčemi sledovanosti. ()

ajne odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je boží :-D Nejlepší je, když volají a píší diváci, tam je to totiž vidět inteligenční úroveň diváků Novy...potom jak je svých superpropadáků dělají naoko skvělé a milované pořady + tlupa totálních hereckých nul, které Nova prezentuje jako kdyby měli nejméně šest Oskarů... Pokud to chcete Volejte Novu brát jako vtip, tak je to 5 z 5 hvězdiček, ale jelikož to Nova myslí vážně, budu i já vážný...odpad! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama