Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu ten názor, že se seriály pro děti nedají hodnotit z pohledu dospělého. Fakt jenom proto, že to "je jenom pro děcka", tomu musím dát 5*? Sorry, ale tenhle názor je úplně mimo. Obzvlášť u seriálu, který je neskutečně stupidní a navíc vypadá neskutečně lacině. Tak ať se na ČSFD u těchto filmů zakáže hodnocení (což je debilita) nebo ať si rodiče hodnotí za své ratolesti, ale ať to tady všem povýšenecky necpou v komentářích... 1* ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Moje dcera to miluje. Komentáře typu "na piču animace", "merch over quality" nebo "hloupý příběhy"...?tomu se člověk může opravdu jen zasmát... panicové co hledaj svatej grál v pohádkách pro děti? si pusťte pixar...sice prodává 2x víc merche než všechny vděčný seriály, ale možná pochopíte jakej je rozdíl mezi tvorbou pro děti a tvorbou pro dospělý. Pro dospělý děti spíš. ()

Reklama

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dospělí nemohou tyto seriály objektivně hodnotit. Pokud budu hodnotit podle 2 letého syna, tak ten seriál zbožňuje. Příběhy taky nejsou vyloženě strašné. Upřímně spoustu jiných seriálů, jsem po shlédnutí pár dílů odmítla nadále pouštět. Kombinace pejsků a jejich výbava (letadlo, popelářské, hasičské, policejní auto atd. je cílená přesně na děti, protože to je to, co je baví a co se jim líbí. ()

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

MiniMe do me porad hucela ze chce videt "popacol". Vubec jsem nevedela co tim mysli, jak je bilingvalni tak obcas blekota nesmysly. Pak jsme tedy zjistili ze "popacol" je paw patrol tak jsme tomu dali sanci, ale me to teda neoslovilo vubec (bylo to blbe jak ucetni uzaverka) a mladatko to ani nedokoukalo.. Nejsme a asi ani nebudeme rodina kde se dari kultu "popacol". ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele

Netradiční integrovaný záchranný systém v přímořském městečku Adventure Bay vede desetiletý chlapec Ryder. Jeho Tlapkami, tedy členy štěněcího záchranářského týmu jsou německý ovčák Chase jako policista (později i zvěd), dalmatin Marshall jako hasič (později i zdravotnický záchranář), labrador Zuma jako vodní záchranář, jedinou fenkou v týmu je zpočátku cockapoo (designový kříženec kokršpaněla a pudla) Skye jako letecký záchranář. Tým doplňují anglický buldok Rubble, který zajišťuje stavební a těžkou transportní činnost, a voříšek Rocky, jenž je mechanik s recyklačním vozem plným náhradních dílů a dalších... věcí. Později se přidává i fenka husky jménem Everest, která slouží jako záchranář horské služby, ale nesídlí s ostatními na Centrále (výjezdová základna Tlapek). V současnosti zdaleka nejoblíbenější seriál našich ratolestí, takže přivřu obě oči (což se mi ostatně u těchto seriálů stává) a dám plný počet. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (6)

  • 23. října 2018 vyšla na konzole a PC hra na motivy seriálu „PAW Patrol: On Roll“. (LostRyba)
  • V roce 2018 obdržel seriál sedm nominací na kanadskou cenu Canadian Screen Award a z toho šest proměnil ve výhru. (LostRyba)

Reklama

Reklama