Reklama

Reklama

Seal Team 8: Za nepřátelskou linií

  • USA Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (více)

Během neschválené tajné mise v Africe odhalí malá speciální jednotka Námořnictva Spojených států SEAL informace poukazující na plánovaný prodej obrovského množství uranu, který je vhodný pro výrobu zbraní. Bez předchozích příprav a jakékoli pomoci se musí tým během necelých šestatřiceti hodin probojovat skrze nelítostnou armádu vojenského diktátora, která střeží tajný uranový důl ukrytý hluboko uprostřed zrádného Konga. Jejich cílem je zajistit uran a odhalit neznámého kupce. Jedné z největších hrozeb Ameriky totiž zbývá už jen poslední krůček k tomu stát se skutečnou jadernou velmocí a jenom Seal Team 8 jí v tom může zabránit! (HBO Europe)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Zdá sa, že od absolútneho dna šaškárne (robenia z diváka debila) to zachraňuje práve tá akcia. A tá nie je úplne márna, vlastne je celkom dobrá. Efekty, načasovanie, lietanie áut, rakiet, tiel. Akurát mám menšiu výhradu, hlavný geroj sa mal volať Terminátor. A ten čo "vybuchol" na tej priehrade sa nemal rozplácnuť ale vybuchnúť. Alebo si snáď myslíte, že keď vás zasiahne raketa, že sa rozplesknete ako balón?

Ináč je to už po zvyšok filmu poväčšinou vytieranie podlahy s divákom. Armádne velenie je tupé ako neandrtálci. Vojak sa vyspí s neznámou ženskou o ktorej nič nevie a pozná ju možno 2 dni. Vojaci idú bez podpory, bez krytia do absurdných bojov, ktoré sú vopred odsúdené na neúspech. Hlavne sa chvíľu zdá, že nepriatelia doslova len čakajú na odstrel ako terče na strelnici (Tongovi chlapi). Plus z uránovej bane si robia U.S. vojaci doslova korzo, keď sa tam promenádujú úplne nechránení. Hlavne, že kúsok predtým jasne povedali, že v uránovej bani zomierajú baníci na ožiarenie.Nehovoriac o tom, že celú vojnu s presilou možno 100-200 chlapov robí "malá špeciálna jednotka seal 8". To ešte zdôrazňuje absurdnosť a takmer komickosť celého deja.

MAIKI1

MAIKI1 (hodnocení, recenze)

konečně sem mohl vyjadřit sve znechuceni nad timto snimkem :D

na příspěvěk reagoval Kenji

Reklama

Reklama