Reklama

Reklama

Blafuj jako Beckham

  • USA Bend It Like Beckham (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je vám osmnáct, milujete Beckhama a umíte to s míčem tak dobře jako on, patří vám celý svět. Ale to je omyl! Pokud se totiž jmenujete Jess, je vám sice osmnáct, ale jste dívka, a navíc Indka - zapomeňte na to! Myslíte, že by vás vaši příbuzní, jejichž jediným cílem je najít pro vás vhodného ženicha, nechali hrát takovou mužskou hru, jakou je fotbal? Tím spíš, kdybyste tak mohla překazit sestřiny vyhlídky na dobrý a vhodný sňatek! Jess ale jednoho dne potká stejně starou Jules, která hledá nové talenty pro dívčí fotbalové družstvo. Jules má o své budoucnosti jasno. Chce se dostat do Spojených států, kde je dívčí fotbal respektován a kde se může stát profesionální hráčkou. Jess a Jules velmi rychle sblíží společná vášeň pro fotbal, oběma se na hřišti velmi daří. Problémy nastanou, když se obě zamilují do svého trenéra a Jessini rodiče zjistí, že jim dcera něco tají (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ach, tie roky väčšina mladých ľudí a aj starších mala rada futbal a hviezdy ako Ronaldo, Beckham, Raúl, Roberto Carlos, Zidane, Figo, Casillas, Rivaldo, Toldo, Roberto Baggio, Vieri, Inzaghi, Kluivert, Mijatović alebo iné hviezdy futbalu. Tento film sa vtedy chytil tej hystérie a pribral do toho multikultúrnu vložku, ktorá však bola celkom príjemná, ale znova s obohranou témou kultúrnych rozdielov, šokov a pravidiel. Mladé herečky podali celkom presvedčivé výkony, ale ako film je to obyčajné s trápnym romantickým príbehom, ktorý som tomu neuveril. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Já mam k fotbalu dost blízko a mám pro něj slabost, takže mam i filmy z fotbalovýho prostředí hodně rád. Tohle je sice ženskej fotbal, což je trošku rozdíl, ale aspoň tam zanikne to, že jak Keira, tak Parminder (ta je na tom líp a nechápu jak může být o 10 let starší než Keira) hrát fotbal opravdu neumí a i přes značný schovávání za střih, to je dost patrný, ale to sem si jen tak rejpnul, jelikož si toho dost všímám, ale tady to neni moc podstatný, takže už držim hubu. Nicméně tohle neni film jen o fotbalu, ono by se spíš dalo říct, že fotbal, ač se to úplně nezdá, je až na druhý koleji a daleko víc se děj věnuje vztahům, tradicím a v podstatě takovým rodinnýmu prostředí muslimů v Anglii a i když těhle rodinodramatických filmů nejsem zrovna zastánce, tak ve spojení s fotbalem sem se docela příjemně bavil. Krom toho na začátku filmu se v záběru mihne hlavičkující a pochodující Jenda Koller ještě z dob, kdy byl v Anderlechtu a to se cení. ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film o futbale, o priateľstve, o láske a najmä o rozdieloch v národnostiach. Zaujímavo režisérka prepojila anglickú a indickú kultúru. Celý film vo mne vzbudil pocit osvieženia a chuti zahrať si futbal. Soundtrack bol veľmi dobrý Texas atď. Príbeh mal síce koniec, ktorý sme predpokladali ale napriek tomu ma zaujal, že som nevstala zo stoličky. Herci hrali veľmi dobre, pre mňa skutočnosť, že tam bola Kiera zvýšila hodnotenie o 1 hviezdičku. No a netreba sa pýtať, čo ma na tomto filme zaujalo asi najviac. No predsa futbal. a ešte Johnatan Rhys-Meyers, ale ten je až na druhej koľaji. Jeden z najlepších teen filmov, čo som videla 100% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě bavil už před léty, a tak jsem si ho docela rád osvěžil. Mám rád indickou kulturu, i když je hodně svérázná, mám rád fotbal, který je prostě jednoduchým a jedinečným sportem, no a samozřejmě mám rád dobré filmy. Tohle je poměrně dobrá komedie, která má silné postavy v hlavních rolích. Pěkně se na to kouká. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokud přistoupíte na hru tvůrců, tak to jako nezávadný rodinný televizní film s obligátním sdělením docela ujde. Ovšem na komedii tomu chybí humor, na sportovní snímek nějaké zápasy a na "vztahovku" pro náctileté zase schází ty vztahy. Rádoby sportovné sekvence jsou střihem a režií naprosto děsivé, ale stejně jich je tak pomálu, že to naštěstí nezačne ani lézt na nervy. Holky jsou sympaťačky, byť Keira je tu ještě strašné střevo, ale podráží jim nohy rozpačitý začátek a neúnosná stopáž. Za tu by tvůrci měli dostat červenou kartu. Na lavici tuctových filmů, jakých jsou desítky do roka, to však bez výraznějšího zadýchání stačí. Pokud vám to nevadí, tak není důvod proč se na tuto cestu za velkým snem navzdory předsudkům rodiny a okolí nepodívat. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (17)

  • Pri úvodnom zápase hrá Manchester United proti RSC Anderlecht. (rador)
  • Filmový ženský tým Hounslow Harriers ve skutečnosti neexistuje, ale většina filmových hráček jsou skutečné profesionální fotbalistky. (Morien)

Reklama

Reklama