Reklama

Reklama

Smějeme se s Petrem Rychlým

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2005, 15 min

Účinkují:

Petr Rychlý

VOD (1)

Obsahy(1)

Výběr nejlepších vtipů a domácích videí. Účinkuje Petr Rychlý. (TV Nova)

Recenze (9)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale kdo, kruci ?? Kdo se s ním směje ?? Já bych plakal, jakým směrem se dík zvrhle štědré Nově vydal jeden z našich nejlepších současných dabérů.. Eddiemurphyovské poloskeče a obludné estrádní výstupy, moderování zbytečných soutěží pro bezmozky a samozřejmě role v růžovoučké ordinaci, i tak může skončit vůbec ne špatný herec s geniálním hlasem.. Takže jak jinak hodnotit diletantsky unavený střihový krátkometrážní projekt, v němž těžko hledat dobrou, ba dokonce vtipnou, pasáž, když ani neměl nikdy sloužit jako nic jiného než ucpávka vysílacích děr mezi nočními pořady.. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

To je bomba prča!! Já se smíchy válím po zemi a brečím. Jenže zjišťuji, že nebrečím smíchy ale bolestí, jak jsem sebou švihnul na zem a dostal srdeční kolaps, když tenhle srandista začal vypravovat ty svoje neuvěřitelné vtípky. Bravo Petře, takový záchvat mě dokážeš přivodit jen ty. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Pořad,ve kterém jsem jako dítě řekl Petrovi Rychlému,že je debil musím alespoň trochu podpořit.I když jeho vtipy byli opravdu trapné a celkově je to takový pořad k ničemu.Ale to s tím Petrem je fakt pravda,bylo mi tenkrát 5 let a na to se nezapomíná :D ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Když na mě tento počin vyskočil v televizi dlouho jsem si myslel že jde o natoč to (vzhledem k tomu že o tom nebyla jediná zmínka v programu, na druhou stranu dávali to od dvou v noci a v tuhle dobu stejně na TV nikdo nekouká..), pokud tohle jsou nejlepší vtipy a domácí videa tak to mě poser. Třeba ta scénka s těmi oživlými mrtvolami? To mělo být vtipné? Tomu se podle mě nesmějou ani děti z prvního stupně ZŠ, ale hlavně že retardovaní diváci se tam smáli (snad z donucení?) . Nechci tomu dávat odpad, protože to si schovávám fakt pro ty pecky u kterých mlátím hlavou do zdi, připomnělo mě to ale nostalgické natoč to a proto 1 hvězda. 11% ()

Lucas005 odpad!

všechny recenze uživatele

Temná minulost pana Rychlého. Vlastně je mi ho i líto, že se tehdy upsal něčemu takhle odpornému. Nikdo se totiž nesměje s Petrem Rychlým, tady už se dá smát jen Petrovi Rychlému. ()

23ch odpad!

všechny recenze uživatele

Umělé, rádoby vtipné a trapné "vtipy", kterým se smál snad jen sám ještě trapnější Rychlý ()

Reklama

Reklama