Reklama

Reklama

Recenze (10)

makakus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem na závěr epicky dlouhou, dechberoucí akční přestřelku na farmě, pak závěrečné shrnutí a epilog (většinou policajtka domlouvá zločinci v poutech), jak už to ve Fargu chodí. A ejhle - jak rychle a v útržových krátkých blikancích se s bitvou proti patriotům tvůrci nečekaně vypořádali. Poté jsem se bál, že zbytek bude jen taková dohnívající nuda s oslavou "běžného života". Ale se závěrečným příchodem mysteriozního Muncha dostala tahle řada na hlavu královskou korunu. Vše se logicky i emocionálně propojilo., Od pozření hříchu a prokletí lidstva v temných dobách středověku, až po finální odpuštění, jakési symbolické svaté přijímání pro neznabohy. Nádhera, filmová katarze, lepší finále už jsem hodně dlouho neviděl! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rot in HELL, you piece of shit!" Tolko "laska" k svokrovi. :) Nekonala sa ziadna "graficka mela" naopak, svokra dala "pekny" mrazivy message a zaver patril vynikajucej mystery postave Sin-eaterovi, ktoreho uzasne stvarnil Sam Spruell - takmer cela zaverecna stvrtina je mu venovana. A hoci to mnohych rozladilo az k nahnevanym odpadom..mne to naopak sadlo. Fargo totiz nikdy nebolo len o faktoch. Vzdy tam spolu s wtf, brutalitkami a zvratmi bolo i nejake to neuchopitelne mystery. A to mi i v tejto serii pasovalo. Velmi vydareny zaver. ()

Reklama

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé a brilantní zakončení skvělé a brilantní série. Hypnotické akční scény se zhušťujícími se černými střihy i "prozřelým" synkem, kterého je nám nakonec i trochu líto. Neúprosná tchýně, díky níž i soudruh babišerif nakonec hustě zbledl (a navždy odstúpil) a pak náš dávný mystický zabiják, jehož ledové srdce se nakonec v kuchyni na chvíli i zahřeje :) I hudba se nám opět trošku rozzářila a na závěr zazněly i malé ozvěny původního geniálního motivu.  Aneb filmové umění ve své plné kráse a dokonalosti, tak jak má být... Mám jen jedinou vážnou výtku - proč už je konec??:) ()

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Sochoking je prablb, který  zapoměl, že tohle by měl být web, kde se hodnotí filmové počiny. A navíc, ne na základě toho, co by jsme si přáli. ale na základě toho, co vidíme.  Kamera luxus ,děj má gradaci a dává pocit nějaké satisfakce. Velká mamá, se konečně projeví jako někdo, koho opravdu není radno nasrat a celkově tenhle díl baví. Dát odpad tomuhle dílu, s recenzí co předvedl dotyčný  Sochoking, to by, pokud by jsem to tu měl pod palcem, zcela jednoznačně směřovalo k odebrání možnosti, tu být jakkoliv aktivní. Vzpomínám si na " přijímací zkoušky " na ČSFD... nejdříve dost obtížné otázky ohledně kinematografie a potom cca 5 recenzí ke schválení.  Jak je možné, že se musíte doslova " prosrat" tímhle pokryteckým testem, aby jste tu pak narazili na podobné hodnocení? ČSFD potřebuje konkurenci jako sůl. Je tu moc Verbalů a podobných poloblbců.  Tenhle díl jsem si já osobně hodně vychutnal a nemám žádný problém s tím závěrem. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty koňo, to bolo čo!!? O takomto finále sa mi  ani vo sne nezdalo! Na toto som čakal do jednej po pol noci, aby mi vykecali dieru do hlavy !? Absolútne žiadna dlho očakávaná satisfakcia, na ktorú som sa osobne tešil po zhliadnutí predposlednej časti. Celkové hodnotenie však piatej sezone udelím za plný počet, pretože sa mi zo všetkých lúbila najviac. Avšak ten záver ma totálne rozladil a ja nemôžem inak, len najhorším možným ohodnotením. Asi budem mať dnes problém zaspať... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama