Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na starobylém hradě Orebu si poklidně žije nevelká skupinka hradních strašidel. Bílá paní Albína, bezhlavý rytíř Theobald, alchymista Balone a vodník Dušička se pod dohledem vševědoucího zrcadla Leopolda připravují na pohádkové sympozium. Netuší, že na jejich hrad si brousí zuby rodina podnikatele Huga Mazala. Při vzájemném setkání dojde k osudovému nedorozumění - strašidla považují Mazaly za pohádkovou kontrolu, Mazalové zase usoudí, že narazili na další, poněkud výstřední zájemce o koupi hradu. To jen urychlí jejich rozhodnutí získat hrad pro sebe. Když vzápětí zjistí, že to znamená sdílet svůj nový domov se strašidly, je už pozdě. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Nonna

Nonna (hodnocení, recenze)

Na tento seriál jsem se těšila. Dobré obsazení, zajímavé téma na dětský pohádkový film. Jenže KTEREJ INTELIGENT TAM PROBOHA STRČIL TEN PŘÍŠERNEJ SMĚJÍCÍ SE DAV?????,který se ozývá neustále, vtíravě a neodbytně. V závěru už jsem vůbec nesledovala děj ani konverzaci, ten smích to trhal na kusy. Možná bych autorům poradila, že ne vše, co se považuje za běžně vtipné v zahraničí, musí být automaticky bráno jako vtipné u nás. Proč nejslavnější světové komedie spoléhají na IQ diváka a nechají ho zasmát se, kdy on sám uzná za vhodné?Domnívám se, že poblblý smích zásadně snížil celkové hodnocení seriálu.

Mimochodem - můj šestiletý syn to nevydržel poslouchat, zprvu se ptal, kdo se to tam tak blbě směje a pak mi doporučil, ať tu hloupou pohádku vypnu.

Reklama

Reklama