Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (18)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně, po dvou sezónách přišla epizoda, která dokáže ohromně upoutat a představit ten potenciál celého seriálu. Už jsem ten pocit ztrácel. RaM se vydali cestou jednoduchosti, kde se spíš překvapovalo mírou násilí a oplzlosti. Ale síla seriálu vždy spočívala v podobných epizodách. Začnete přemýšlet nad věcmi, hloubat nad existenčními otázkami. Snad se další části ponesou v podobném duchu. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíname, kde sme minule skončili. To ma teší. Rovnakú pochvalu dávam za anime intro a celkovú paródiu na nekonečné seriály, v ktorých sa hrdina snaží poraziť ultimátne zlo (v tomto prípade nemohol byť názov epizódy zvolený lepšie). Ale to najlepšie prichádza v druhej polovici, keď sa tvorcovia rozhodli uzavrieť niektoré otvorené linky (tie okolo ktorých koluje na internete najviac teórií). Záver bol potom čerešnička na torte a ja nemôžem dať inak, ako plný počet. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co tvůrci lehce načali v předchozím dílu, v tomto dotáhli do konce. Závěrečná epizoda páté sezóny přišla opět s kvalitním humorem, ale po celou dobu jsem z ní cítil něco víc. Tahle návštěva Citadely znovu pohnula hlavní dějovou linií, a i přes zmíněný humor se stala nejvážnější a nejtemnější částí této řady. Jsem zvědav na další sérii. / Poučení: Neboj se a trošku si zafilosofuj. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek zesměšňující japonské anime mě skutečně pobavil, zbytek dílu už je klasická slátanina všeho možného i nemožného, u čehož si jsou tvůrci vědomi, že to budeme žrát, třebaže to vůbec nepochopíme. Přečetl jsem si na netu mylnou informaci o tom, že se ve finále mají mihnout Christopher Lloyd a Jaeden Martell jako hraná verze naší dvojky. Bohužel k tomu došlo jen ve 14sekundovém teaseru k posledním dvěma epizodám. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U prvního dílu z třetí série jsem si říkal, jak plánujou epizodu takhle epických rozměrů v budoucnosti překonat. Dostal jsem svou odpověď. A jsem nadšen, lehce zmaten, dojat, a po potitulkové scéně mám navíc parádní depresi. Totální gamechanger. Tenhle seriál je prostě úplně na jiné úrovni, a lidé co tvrdí, že pátá série ho pohřbila, se nemůžou víc mýlit. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • V istom okamihu sa časť na chvíľu zastaví a v dolnom rohu obrazovky vykukne Rick "zamaskovaný" do podoby zakladateľa Marvel Comics Stana Leeho a povie: "Check out Episode 9, Season 1!" Práve v prvých comicsoch Marvelu sa v spodnom paneli v obdobných situáciách čitateľom prihováral Stan Lee ("Check out issue 10, your Stan!"). (Debreno)

Reklama

Reklama