Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (36)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I don't understand." "He's only one man!" "With the power of a thousand crows!" _____________ Piatou sériou Rick a Morty našli svoje nové dno... Stále viac epizód prestáva dávať zmysel, často sa mi stávalo, že som si ani len nestihol všimnúť, o čom bol príbeh (tvorcovia šponovali niektoré nápady do absolútnych extrémov a tým pádom u mňa strácali na prehľadnosti) a veľká časť zápletiek mi prišla prvoplánová a miestami až odfláknutá... Naozaj ma to mrzí, ale iba jedna jediná epizóda ma dokázala ohromiť natoľko, aby som jej udelil plnú paľbu – tým mám na mysli úvodnú epizódu, ktorej nechýbali premyslené vtipy a ZMYSLUPLNÝ príbeh. A potom kvalita už iba klesala... Epizódy o klonoch a ekológii boli ešte celkom fajn a aspoň trochu sa podobali na staršie série tohto seriálu, ale po nich prišla pätica naozaj (aspoň pre mňa) nepochopiteľných alebo nesmierne hlúpych a nezmyselných častí. Výrazné zlepšenie prišlo až vďaka vtáčej epizóde, ktorá mi nesmierne pripomínala prvé série tohto seriálu a konečne som mal aspoň trochu pocit, že Rick a Morty sa opäť vracajú do starých koľají... A finále, to bolo celkom priemerné, ale pekne ho zachránila bezchybná flashbacková pasáž. Aby som to zhrnul, piata séria tejto sci-fi bláznoviny je zo všetkých zatiaľ najslabšia, naozaj som dúfal, že jej nakoniec budem môcť dať aspoň o jednu hviezdu viac, ale nedalo sa a preto dávam tejto sérii iba 6/10... Dúfam, že v šiestej sérii sa tvorcovia poučia zo svojich chýb a Rick a Morty sa vrátia naspäť do starých koľají, ale bojím sa, že sa tak nestane... Verím, že sa mýlim... _____________ "Okay. I guess things really are just going right back to how they were." ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ asi najslabšia séria, no určite nie prúser. To sa pri Rickovi a Mortym snáď ani nemôže stať. Len niektoré veci boli už cez, pár krát mi vtipy prišli trápnejšie ako býva zvykom a aj zápletky neboli úplne ono. Nemám v pláne komentovať každú sériu zvlášť, väčšina z nich sú rovnako kvalitné a stále ich dokážem zhltnúť kľudne aj na jeden krát, tu sa mi to ale žiadalo. Oproti iným animákom pre dospelých ide stále o niečo čo vyčnieva a ide si svoje, takže seriálu dokážem odpustiť všeličo. Najhoršie hodnotená 4.epizoda mi dokonca prišla ako jedna z tých lepších. 7/10 ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyvážená pátá série již na mě působí, jakoby se tvůrci úplně vyšťavili a vůbec netuší co vymyslet příště. Série odstartovala ve vší dokonalosti a po podprůměrné 4 sérii, jsem se radoval, že se vrací zpátky ke kořenům. Brzy se však projeví značné zoufalství ve kterém se jednotlivé epizody plácají až příliš dlouho. Jedná se především o epizody bez emocí postavené na jediném vtipu a nebo si příliš libují v propracovaných akčních scénách, ale mimo to jsou zcela prázdné. Nepříliš vtipnou ani inteligentní všehochuť nakonec vyžehlí až závěrečné dvě až tři epizody, které jsou mnohem procítěnější, nápadité a vůbec tvoří perfektní parodii na celou řadu věcí. PS: Od prvních tří sérií to však má stále daleko. 70% ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší série, která kdy v rámci Ricka a Mortyho vznikla. Smršť nápadů, kreativních kotrmelců, které rozvíjí vcelku náhodné generování seriálu. Vidíte, že i po pěti sériích se tvůrci kreativity drží a napadá je, co mají ještě za další techniky a mimozemské druhý vymyslet. Závěr seriálu beru za scenáristickou krásu a nejlepší animaci v rámci televizních seriálů. Naprosto jednoduchá a zároveň edgy. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Začalo to výborně, první epizody patří k tomu nejlepšímu, co s Rickem a Mortym vůbec vzniklo. Jenže v druhé půlce tomu došla šťáva, a finále bylo vyloženě odfláknuté. A to platí jak pro Rickův backstory (nejgeneričtější flashbacková smršť, jakou jsem v tom seriálu viděl), tak pokračování linky se zlým Mortym. Místy to na mě působilo jako lazy writing, který už nebaví ani samotné tvůrce. Jestli je to tak, tak by možná bylo lepší skončit na jakž takž dobré úrovni, než to mrvit dalšíma pěti sezónama. 7/10 ()

Galerie (78)

Zajímavosti (22)

  • Scéna, v níž Hoovy najde na židli ve svém domě kosti své ženy a svého šíleného syna, odkazuje na Psycho (1960) režiséra Alfreda Hitchcocka. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama