Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Karlos80

Už sa preber, nazi, aj tak si všetkým na smiech. Prečo si vlastne došiel spamovať aj sem? Tak ťa nechám, nech to tu neni celé zasvinené, jak to ty zvykneš, nacistická špíno

na příspěvěk reagoval Karlos80

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

i ty tvoje tři pětky nejsou nezanedbatelný srabe, a to ještě nehlasovali 4 lidi kteří tě vyloženě nesnáší, jeden ze tý frašky nechtěl raději vůbec zůčastnit kdy o tobě nepsal taky mco lichotivě, to taky o něčem svědčí, jina hodn. od pochybných existencí vůbec neberu v potaz a od vás kašparů co se tu vzájemně podporujete taky už tuplem ne.však anketa se určitě spustí znova..

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

A e po diskuzi :-( Kurva zatím můj nejoblíbenější film v tomhle roce a už to jde do sraček. Takže honiči ega táhněte do hajzlu a falešní moralisti co máte potřebu upozorňovat na honiče ega, že si honí ego, tam táhněte taky. nebaví mě tady už číst tyhle výlevy.

na příspěvěk reagoval Karlos80

Uživatel Karlos80 smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

Věř mi že nám to nedělá radost, vůbec nás to netěší, ale jelikož si stupidní, sebestředný idiot, podle kterého jsou všichni jen ovce, když nezastávají teorii toho, že židi s reptiliany ovládají celý svět. Je mojí občanskou povinností zasypat tě urážkami.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

Kajíčků už zase? Už to zase začíná? Teď se stavíš zase do pozice oběti? Zapomínáš na to,  že jsi to ty, kdo zpochybňuje holocaust, kdo tvrdí, že židi nejsou lidé? Kdo je xenofob a rasista? Zase brečíš? zas ta tvoje kajícná sebelítost? Už budeš zase mazat své příspěvky? Budeš zase jako malý usmrkaný děcko fňukat a říkat že už se diskuzí na ČSFD nebudeš účastnit? A zase se připlazíš? Zase se od nás necháš vyšukat do prdele? Kurvičko?

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Karlos80

drž hubu ty potrate šimpanzýho hovna!

 

PROMLUVIL KARLOS80. VÍTĚZ ANKETY IDIOT ROKU 2015. KTEROU SÁM ZALOŽIL, MODEROVAL A PO DRTIVÉ VÝHŘE PROHLÁSIL ZA NEPLATNOU A SMAZAL JI.

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

pěkně je to tady rozhádaný ten peče s tím, ten zas s tamtím, každej na někoho něco ví, ale někteří snad ani nejsou chlapi ale srabi, kdy maj svázaná ústa, s nikým si to tu nechtějí rozhádat, se všemi tu chtěj bejt jenom za dobře, nedokáži přiznat-uznat, že i ten druhý se může mýlit, nedokáží mu říct že je to blbec, který to tu přehání, nedoveou mu to říct, tak radši budou zadobře se svinákama, potom to tady vypadá tak jak vypadá a lepší to už asi nebude..takovýto žalostný stav tu nepamatuji. ještěže člověk některé ty kokoty dovede docela snadno identifikovat, mě už tu nic za ta léta nepřekvapí, bavím se a rozhodně se nenudím, zas nemám tolik času tady všecko a všecky (jako někdo) sledovat..:-) na film si udělám čas, tohle by se mi mělo určitě líbit:-) JASMA a spol nerbat mco vážně:-)

na příspěvěk reagoval Segrestor, dr.horrible, konvicce, konvicce

Karlos80

Karlos80 (hodnocení, recenze)

bože můj, pořád jedni a ti samí kokoti kteří zasviní každu diskuzi, žádám poma o zrušení sledování diskuzí, páč se to minulo účinkem a napomohlo to tak akorát ke hlídání a sledování užov. kdo co kde napíše, pak by všichni tihle kreténi měli po ptákách, jinak to je neštěstí fakt že jo. hele víte že stalking je trestný? a to se tu blb horrible před časem chlubi, že jisté uživatele třeba jako mě, stalkuje:-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible, konvicce

Flipnic

Flipnic (hodnocení, recenze)

MekGajvr

Já se o ně nestarám, máš to řečený na videu na youtube, tak se furt neptej jak dement ... 

A aktuálně teď měsíc nebudu na zahradě, ale pracovně úplně někde jinde ... takže vydrž červe a pak se možná dočkáš ukázky v praxi na sobě .... samozřejmě jako sparring partner!!! :-D Neboj nebude to bolet, nic neucítíš!! .-D :-D

na příspěvěk reagoval MekGajvr

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama