Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.4/10] | me: Geniálna záležitosť, ktorá ma všetko, čo od prelomovej pecky tohto typu očakávam. Pre mňa to je snáď pre tento rok najlepšia filmová záležitosť. Milujem tento druh filmu a ak to sa to podá správne (a v tomto prípade sa jedná o úplne ideálny mix), tak potom to proste má gule. Kvalita, ktorá sa dnes už len tak nerobí a nevidí. Your pecs are epic. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už když David Hasselhoff vydal videoklip ke skladbě True Survivor, jsem si říkal, že tohle prostě bude absolutní brutál. Po vydání jsem neváhal a okamžitě naladil frekvenční vlnu směr nostalgie a absolutní krok zpět. Krok směr zelené plátno, které tady vládne naprosto brutální rukou zákona. Kung Fury je přesně to, co si jen v té nejtajnější myšlence dokážete vysnít, když si vzpomenete na cokoliv akčního, co vzniklo v osmdesátých letech a pod sebou skrývalo cejch USA a Číny. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

V podstatě podobná úroveň a kvalita jako Rodriguezův úsek projektu Grindhouse nebo následující filmy o Machetovi. Zásadním rozdílem je ale způsob financování (Kickstarter), zcela fandovský základ, a vůči obsahu přiměřená stopáž, kterou ta videoklipová retrosmršť naplní tak akorát, aniž by začala nudit. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Psycho. Sandberg serfuje na vlně oldschoolových béček kde je možné opravdu všechno jen proto, protože prostě "proč né?" Rodriquez teď určitě brečí v koutě když pochopil jak zbytečně logický a svázaný je jeho Machette :D Bavil jsem se parádně-tohle je prostě tak trochu můj styl a když k tomu přičtu velmi rozumnou stopáž (což je důležité protože na celovečerním formátu by se to rychle okoukalo a divák by šel akorát do útlumu) výjde mi z toho jeden z nejchytlavějších kousků posledních let.... A už se těším až dalšího talentovaného nadšence pohřbí hollywoodská mašinérie :D ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude blbost, ale nakonec to nebylo tak špatné. Funguje to jako pěkná pocta 80kám. Je to dost kýčovité. Je to vlastně tak ujeté, až je to dobré. Jako kraťas to působí celkem dobře. K ději se asi nemá moc cenu vyjadřovat. Je to celkem vtipné. Hlavně Hitler byl dost srandovní. Švédům tyhle blbost zřejmě jdou. "Tank you." :D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film byl natočen na digitální zrcadlovku Canon 5D a kameru Sony FS-700. (Hawaj)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama