Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 2

Recenze (206)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak pekne navrstvené na seba sú všetky tie roviny, ktorými film disponuje. Nie je to o kovbojoch, nie to retrospektíva, nie je to ultra presladená lovestory so všetkými peripetiami cez krízu, rozchod až po happyend. Teda, primárna rovina je úplne taká, ale zmierňuje to práve tá retrospektíva a celkom solídne zábery na fakt rozzúrených býkov. A dobre no, ústrednej dvojke to extrémne ladí, chemicky všetko funguje a dobre sa na nich pozerá. Mna to celkom prekvapilo a aj potešilo a bez ujmy som prežil tie dve hodinky. Viac vojny alebo menej cukru. 3 z 5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem si myslel, že se těm Kenům a Barbienkám v kloboucích a kožených tangách budu na konci cynicky vysmívat. Tedy pokud bych to vůbec přetrpěl. To se nakonec podařilo, a dokonce to ani nebylo tak zoufalý, jak jsem původně předpokládal. Byl to romantický film a z hlediska žánru se povedl. Jasně, bylo to cukrkandlový, byl to pouťovej kýč, ale bylo to milý, pěkný, milejší a pěknější než reálný životy, ty to může jen rozsvítit, tak proč to zatracovat... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná feel good romanťárna. Britt Robertson je už v tomto žánru stálice a je zde jako vždy skvělá..ovšem Scott Eastwood mě tu také neslutečně bavil a vůbec se nedivím, že v posledních letech dostává jednu lukrativní nabídku za druhou..a snad to nepoleví. Přece jen mě to tak nestrhlo jak jsem čekal (stopáž přes 2h je i přes nosný příběh poměrně dost), ovšem v budoucnu rozhodně dám šanci druhému zhlédnutí. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, Nicholas Sparks. Sbírka sladkobolu, klišé, přílišných náhod a zkrátka všeho, co jsme viděli už jinde. Nicméně filmová Nejdelší jízda představuje to nejlepší, co tento americký bestsellerista vytvořil. Je to příjemné pro oko, vystupuje tu velmi sympatické obsazení (Alan Alda klidně může jenom ležet na posteli a stejně si vás získá), zní tu hezká muzika a navíc jsou tu dva příběhy v jednom, které skvěle fungují, jakkoli jsou velmi předvídatelné, ale narozdíl od takového Talismanu to není příliš bijící do očí. A krom toho tu vystupuje Scott Eastwood, který je nejen chodícím charismatem, ale hlavně je tu fantasticky sexy. Na něm může člověk oči nechat. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Jack Huston, který hraje mladého Ira má hnědé oči, zatímco Alan Alda, který hraje starého Iru, má modré oči. (BMW12)
  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama