foto

Jack Huston

  • nar. 7.12.1982 (37 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Jack Alexander Huston je vnuk individualistického amerického režiséra Johna Hustona a herečky Ricki Soma. Syn Tonyho Hustona, synovec herečky Anjelicy Huston (Mortisha - The Addams Family) a Dannyho Hustona (herec, režisér). K tomu ešte jeho temperamentný vzhľad a zrodil sa herec.

Aj keď je z veľkej časti americkej národnosti, vyrastal v Anglicku a následkom toho veľmi rýchlo získal anglický prízvuk. Na strednej škole sa prvýkrát postavil pred kameru, ale poriadna herecká kariéra sa mu začala až v roku 2006, keď dostal rolu (hral Gerarda Malangu) v životopisnom filme "Factory Girl". Pre mnohých bude asi známejšia rola, ktorú dostal vo filme Twilight Saga: Zatmenie, kde si zahral postavu "Royce King II".

Domo "metal.storm" Highwayman

Herecká filmografie

Filmy

2020 Antebellum
2019 Above Suspicion
Irčan
Kde se země chvěje
2018 An Actor Prepares
2017 Žlutí ptáci
2016 Ave, Caesar!
Ben Hur
Jejich nejlepší hodina a půl
Past Forward
Pýcha, předsudek a zombie
2015 Nejdelší jízda
2014 A Rose Reborn
Posthumous
2013 Noční vlak do Lisabonu
Zbav se svých miláčků
Špinavý trik
2012 Jako horký brambor
Not Fade Away
Two Jacks
2011 Wilde Salome
2010 Mr. Nice
Twilight sága: Zatmění
2009 Boogie Woogie
Cvokař
2008 Smutky slečny Austenové (TV film)
The Garden of Eden
Vikingové II
2007 Houbičky
2006 Warholka
2005 Deadly End
2004 Spartakus (TV film)

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Open Season (S02E10)
Don't Tread on Me (S02E09)
Join or Die (S02E08)
další epizody (7)
Fargo (TV seriál)
Camp Elegance (S04E06)
The Birthplace of Civilization (S04E05)
The Pretend War (S04E04)
další epizody (5)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
House of Special Purpose (E03)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Proximity (S02E06)
Ándale (S02E05)
Motherboard (S02E04)
další epizody (6)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
Přístav milosti (S04E11)
White Horse Pike (S04E10)
další epizody (8)
2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Tron: Povstání (TV seriál)
Tagged (E14)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Písky v Margate (S03E12)
Triumf a ponížení (S03E11)
Tak napolo... (S03E10)
další epizody (9)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Na ztracené (S02E12)
Pod Boží mocí žena rozkvétá (S02E11)
Broskve z Georgie (S02E10)
další epizody (11)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Návrat k normálu (S01E12)
Pařížská zeleň (S01E11)
Smaragdové město (S01E10)
další epizody (5)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Red Bath and Beyond (E12)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Tea and Psychopathy (E10)
Tasers and Mind Erasers (E09)
Paint and Pleasure (E08)
další epizody (7)

Host

TV pořady

2014 Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)