Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (206)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Takovej příjemnej film, kde cowboy Eastwoodovi přejete někoho lepšího než Britt Robertsonovou, ale jen do chvíle, kdy se mu vysvleče v kvartýru, ta scéna je neuvěřitelně sexy a zároveň vkusná. Pak tu máme druhý příběh, který je sice naroubovaný dost násilně, ani není příliš zajímavý, ale pro závěrečný twist nepostradatelný. Jak už to tak, u knih Nicolase Sparkse bývá, k slzám není daleko, ikdyž víte, že je to vlastně blbost :-). ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsou jasně rozdány karty, tuctová kostra příběhu slibuje nulové invence a jasný konec, a to taky dodrží. Bez jediné výhybky. Jako bonus je tu zbytečná linka s nezbytečným Alanem Aldou. Zhruba za půlkou jsem vypnul a když jsem se před koncem zrestartoval, bylo vše tak, jak jsem čekal. Nebrat. Pokud chcete Aldu, pusťte si MASH. Pokud Eastwooda, pusťe si Gran Torino, Dirty Harryho či cokoliv jiného s tatíkem tohodle ťutínka s přehršlem pleťových masek. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $34miliónovTržby USA $37,446,117Tržby Celosvetovo $63,802,928Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,853,227Tržby za predaj DVD v USA $20,315,337║ príjemný romantický film, spisovateľ Nicholas Sparks sa opäť predviedol v dobrom svetle, k tomu tu je na prekvapenie ucelená réžia George Tillman Jr. a prim tu hrá aj vizuál, samozrejme že dej je dosť často na hrane balastu ale zakaždým sa udrží v norme a ponúka nakoniec veľmi silný príbeh, výhodou sú aj neokukaný herci, Eastwoodov syn Scott Eastwood sa dosť dobre chytil šance, rola mu sadla ako uliata, niečo pochytil od tatka /90%/ ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem si myslel, že se těm Kenům a Barbienkám v kloboucích a kožených tangách budu na konci cynicky vysmívat. Tedy pokud bych to vůbec přetrpěl. To se nakonec podařilo, a dokonce to ani nebylo tak zoufalý, jak jsem původně předpokládal. Byl to romantický film a z hlediska žánru se povedl. Jasně, bylo to cukrkandlový, byl to pouťovej kýč, ale bylo to milý, pěkný, milejší a pěknější než reálný životy, ty to může jen rozsvítit, tak proč to zatracovat... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Už som to asi spomínal viac krát ale opäť to musím zdôrazniť. Ak romantiku, tak s pera Nicholasa Sparksa. Inak tomu nie je ani pri tomto filmovom počine na motívy jeho knihy. ide v podstate o dva rozdielne príbehy v dvoch rozdielnych časových obdobiach. jeden je prirodzene rozprávaní treťou osobou a jeden je v reálnom čase teda Intime. Oba príbehy sú niečím špecifické a upútajú vás inou vecou a inou zápletkou ale výsledok je rovnaký láska vždy víťazí nad chamtivosťou a zlom. Film by sa dalo vidieť ešte zopár krát ale dal by som si na neho dlhší časový rozostup lebo príbehy sú silné a netreba aby scenár zovšednel a stratil to prirodzené čaro. 85% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Natáčanie prebiehalo v Severnej Karolíne. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno