Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (206)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jezdec na rohatém oři a tupá milovnice umění se střetávají kousek od kampusu na kolbišti, kam byla ta naše puťka vytažena kamarádkou od objemného učiva. Fešácký KAUBOJ zapůsobí a předojemná romance je na světě. Ta naše žabka se rozplývá nad dojícími technikami toho naše Don Juana, zatímco Don Juan žasne nad tím, jak debilní obor si ta jeho vyvolená zvolila. V závěru filmu již divák nevěřícně kroutí hlavou, když to naše nemehlo dostane for free sadu obrazů od Picassa, za něž následně pořídí té své žábě galerii na venkově vedle kravína. Ta naše puťka chodí do práce v ŠANELU, cestou domů vyzvedne v kravíně frajera a oba společně jdou do jediné sámošky, jež je situována mezi kravínem a světáckou galerií. DEBILITA pro ženy v přechodu. 30% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem ten film z hloubi duše nenávidět, protože nabízel dvě zdánlivě oddělené romantické linky namísto jediné, kompaktnější. Vyprávění ze čtyřicátých let mě často vyloženě štvalo, rušilo a nezajímalo. Jenže pak se to všechno v poslední půlhoďce tak fikaně protne, že mi na rozdejchání nestačila ani kompletní domácí zásoba papírových kapesníčků. To je tak sprostý! Cítím se podveden. A užívám si to. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $34miliónovTržby USA $37,446,117Tržby Celosvetovo $63,802,928Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,853,227Tržby za predaj DVD v USA $20,315,337║ príjemný romantický film, spisovateľ Nicholas Sparks sa opäť predviedol v dobrom svetle, k tomu tu je na prekvapenie ucelená réžia George Tillman Jr. a prim tu hrá aj vizuál, samozrejme že dej je dosť často na hrane balastu ale zakaždým sa udrží v norme a ponúka nakoniec veľmi silný príbeh, výhodou sú aj neokukaný herci, Eastwoodov syn Scott Eastwood sa dosť dobre chytil šance, rola mu sadla ako uliata, niečo pochytil od tatka /90%/ ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná romantika, která na mě zapůsobila a to hlavně přidanou hodnotou, kterou představovalo vracení se v čase a vyprávění moc sympatickým staříkem. Na můj vkus to bylo moc dlouhé, ale za podívání určitě stálo a to už kvůli potomkům tří filmových legend. Navíc ve finále pěkný konec, ale to už se nechte překvapit. 80% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama