Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Nejdelší jízda vznikl na motivy světového bestselleru proslulého autora Nicholase Sparkse a po jeho zhlédnutí uvěříte na opravdovou lásku. Když Luke (Scott Eastwood), bývalý jezdec rodea, který se snaží o návrat, potká vysokoškolačku Sophii (Britt Robertson), jež se připravuje na vysněnou práci v New Yorku, oba se spolu vydají na neobyčejnou — i když nejistou — romantickou cestu. Zatímco jejich odlišné životní cíle prověřují odolnost vznikajícího vztahu, čeká je osudové setkání s Irou (Alan Alda), jehož dojemné vzpomínky na vlastní manželství se stanou mladému páru inspirací a jednou provždy změní jejich životy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (206)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Neustále jsem měla pocit, že sleduji Clinta Eastwooda za mlada. Scott Eastwood je skutečně věrnou kopií svého slavného otce. Náhodná & nečekaná & osudová setkání, která mění životy. Vzpomínky & zkušenosti uchované pro další generaci. A pořád platí to samé = bez vzájemných kompromisů se těžko žije v jakémkoliv vztahu. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková obyčejná romantika, která působí naředěným dojmem. Tvůrci si očividně řekli, že nemají moc, co vyprávět a tak místo příběhu jednoho páru budou vyprávět o párech dvou. A ten druhý bude samozřejmě z minulosti a poznamenaný válkou, protože na to lidi letí. A ne, ani závěrečné gesto neospravedlní to, že to bylo zbytečně dlouhé (protože jsou tam dva páry). Plus je, že mladého Iru hrál můj favorit z Boardwalk Empire (Jack Huston), na druhou stranu nepochopím, proč si mladej Clint Eastwood "vybral" ufňukanou Angie z Under the Dome namísto Supergirl (já bych volil opačně). Na herce a herečky se kouká dobře a někdy je taková romantika zapotřebí, ale určitě by to šlo zkrátit. Prostě nic nového a objevného se nekoná. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Oddychova romanticka komedia, a ako prve, co by ma napadlo - keby som nevedel, kto to realne natocil- ze je to dalsi film Garry Marshalla. Omyl, George Tillman /Notorious B.I.G./. Doteraz som ho mal zafixovaneho ako tvorcu podpriemernych filmov, hlavne pre cernochov. Rezisersky na urovni, laska Britt Robertson a Skota VychodnehoLesa je na urovni, tempo nenudi. len v strede nastupili trochu vatovo plane plky a trocha nudy, ale potom sa to opat rozbehlo. Jo, obcas treba od hororu odpocinut a dat si romanticky film : 89 % ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Krásný i když poněkud přeslazený film. Ač nechtěně, tak jsem byla extrémně zaměřená na Scotta Eastwooda. Tohle byl film, kde jsem ho viděla v hlavní roli a se zajímavým charakterem a byla jsem zvědavá nakolik zdědil po svém otci. Asi není dobré srovnávat, přeci jen Clint je pro mě jeden z největších herců a především režisérů a jeho syn má, co dohánět. Nicméně charisma mají oba dokonalé. V tomto filmu se to podle mého názoru projevilo maximálně. Vlastně je to hlavní plus filmu - herci, kteří působí dokonale, příjemně. Děj je sice téměř předvídatelný, ale přesto nenásilný a se zajímavým prostředím. Mně osobně nadchl prvek umění, který bych v podobném filmu nečekala a to mě velice oslovilo. Takže za mě ano, byl to příjemný film, který má své nesporné hodnoty, přestože ho většina odsoudí jako prvoplánovou slaďánu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Láska vyžaduje oběti. Dlouho jsem přemýšlel jak se mi Nejdelší jízda vlastně líbila. Líbila, ale zároveň si myslím, že nevyniká naprosto ničím. Příběh je dojemný, hezký a kouzelný. Ale nebudu si lhát do kapsy, že tohle neumí vykouzlit dalších x filmů. Navíc od Sparkse se mi The Choice (2016) líbila mnohem víc. Tady Eastwood junior je snad sympatičtější než Robertson, a to píšu to jako chlap. Ona milující galerie a umění a on jako nejlepší (skoro) jezdec na býku. Z příběhu trošku vytrhává druhá dějová linka z minulosti, i když je vlastně nevyhnutelné aby se obě propojili na konci. Taky mi chybí trošku to morální poučená u postavy Luka, který jede do Vegas. Zkrátka jsem si to užil, ale je zde tolik lepších kandidátů na romantické drama, že příště šáhnu jinam. I když, co si budeme povídat, kdo by nechtěl mít ranč a být sexy kovboj? Alespoň na ty dvě hodiny. (70 %) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (9)

  • Jack Huston, který hraje mladého Ira má hnědé oči, zatímco Alan Alda, který hraje starého Iru, má modré oči. (BMW12)
  • Pieseň, ktorá hrá v záverečnej scéne filmu, je "Wildfire" od britskej kapely Seafret. (QooBo)

Reklama

Reklama