Reklama

Reklama

Batman: Útok na Arkham

  • USA Batman: Assault on Arkham (více)
Trailer

Gotham se dostal do velkého nebezpečí, když vláda dala dohromady skupinu zločinců s názvem jednotka Sebevrahů a nutí je, aby se vloupali do Akrhamského nápravného zařízení, kde mají získat tajné informace ukradené Riddlerem. Situace nabere nečekané obrátky, když jeden ze Sebevrahů osvobodí Jokera, který má v plánu zničit Arkham a Gotham. Batman bude muset opět použít všechny své schopnosti, aby zastavil jak Jokera, tak Sebevrahy. (sh3riff)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film mi připadal,jako kdyby v něm měli prsty i Korejci,neboť ten specifický styl tak vypadal.Na csfd se píše jen USA,ale já tomu moc nevěřím a i v závěrečných titulcích byla dost často korejská jména.Oproti Návratu temného rytíře od Olivy to bylo docela slabé a těch pár chvil na zasmání tomu moc v celkovém součtu nepomohlo.Ten styl,jakým to bylo natočené,se mi moc nelíbil,Batman mi zde připadal takový nijaký a ani nebyl pořádně hlavní postavou,dialogy nic moc a příběh s akcí také nijak nevyčníval.Za mě dávám 60%. ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal! Po War a Son of Batman jsem si myslel, že tohle bude další průměrný animák, ale ukázalo se že je to peckový Rkoví animáč, který by neměli vidět malé děti :D prostě takhle se mají dělat DC animáče. Nejlepší, že hlavní roli měl Deadshot, který se ukázal jako velkej Bad Ass!!! Od začátku do konce akce akce akce!!!!!! 10/10 ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Batman je díky superkomandu složeného z "běčkových" padouchů upozadeň. Film baví a polovinu filmu upozadění Batmana nevadí, po polovině, už to vadí a pak je vidět, ale není to klasické bojování dobro vs. zlo, mnoho postav má své zajmy, zbytečně se to na délku filmu tříští a Joker nesmí chybět, přitom by zde vůbec nemusel být. Animovaných Batmanů jsem viděl několik a tohle patří mezi ty slabší bohužel, potenciál nevyužit. Určitě to není pro děti - skoro erotika a ustřelené palice. Pochválit lze animace a skvělou Harley Quinn. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Řízný a brutální animák, kde je dovoleno fandit záporákům a zabíjet stejnou měrou zlé i dobré. Absence Batmana vůbec nevadí, jeho minimální účast aspoň dá zakrýt tomu, že jej tentokrát nedabuje někdo příliš schopný a že jindy vzorný hrdina tu nechá zbytečně zemřít docela dost lidí. Naštěstí u téhle akční zábavy lze vypnout mozek a necítit se přitom provinile. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ve scénáristické žumpě vymáchaná snůška extrémně hloupých scének. Tohle je i na comics už vážně moc. Infantilní akční bordel, ve kterém je z jakéhosi záhadného důvodu místo i pro pár odvážných a brutálních scén, a v němž samotný Batman skoro "nehraje", jsem po místních nadšených výkřicích opravdu nečekal. Od půlky jsem se těšil, až to skončí. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (4)

  • Mezi zabavenými Jokerovými věcmi, kterými se v jedné scéně přehrabuje Harley Quinn, je i klaunská maska z filmu Temný rytíř (2008). (ledzepfan)
  • Film vychází z populární videoherní série o Batmanovi, která má k dnešnímu dni již čtyři hry (Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City, Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Knight). (Claude Speed)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Comicsoví kriminálníci od Ayera

Comicsoví kriminálníci od Ayera

21.09.2014

Režisér David Ayer se doteď soustředil na policejní thrillery. Letos ale tenhle žánr výjimečně opouští, a po Drsných časech, Street Kings, Patrole a Sabotage uvidíme jeho tankový akčňák Železná srdce… (více)

Reklama

Reklama