foto

Martin Jarvis

  • nar. 4.8.1941 (79 let)
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Batman: Útok na Arkham
Fotbalová vášeň
2013 Phil Spector (TV film)
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
Neander-Jin: The Return of the Neanderthal Man
2010 Inside the Actor's Workshop
Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo (TV film)
2008 Obviněná
2006 Eragon
2002 Mrs Caldicot's Cabbage War
Případy inspektora Lynleyho: Vražda podle osnov (TV film)
2001 Beginner's Luck
By Jeeves (TV film)
2000 Lorna Doone (TV film)
1999 Sex a smrt (TV film)
The Kid with X-ray Eyes
1997 Titanic
1995 Absence of War, The (TV film)
1990 Hlupáček a létající koráb (TV film)
1987 The Reluctant Dragon (TV film)
1970 Poslední útěk

TV seriály

2014 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Pride (S08E04)
2013 Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E04)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hra na vraždu (S13E03)
2010 Já, William (TV seriál)
Pointless Celebrities (TV seriál)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Janusův seznam (S03E24)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věštec (S04E08)
2005 Life and Times of Juniper Lee, The (TV seriál)
ShakespeaRe-Told (TV seriál)
2002 Bootleg (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Max Steel (TV seriál)
Micawber (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Pearly (E18)
1995 Královnin nos (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražedná licitace (S12E09)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
1972 Pebble Mill (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)

Dokumentární

2016 Mesiáš o Vánocích (koncert)
2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
Hitler: The Comedy Years (TV film) - a.z.
1998 An Awfully Big Adventure (TV seriál) - vyp.
Twentieth Century Blues: The Songs of Noël Coward (koncert)
1986 Equinox (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky