Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

tato kokotina mala potencial byt zabavnou kokotinou, nakoniec sa z toho vyklula debilna kokotina. Ono sa to popravde zo zaciatku kokoti celkom vtipne... problem nastane ked tam dorazia ti traja nesympaticki a odporni Twajlajt kokoti... potom to chyti taky kokotsky spad, az to z tejto prijemnej kokotinky zacne robit kokotinku neprijemnu.... Na druhej strane ocenujem bobrokokomedveda a par scen ma, aj ked kokotsky, pobavilo. Takze Piranha na bobri sposob sa nekona a tato kokotina ostava na poli zabavneho trashu v kolonke picovina. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Barevná ptákovina na sobotní odpoledne. Hezké herečky, jedny kozy, jednoduchý scénář, trashovej nápad. To já vše rád, takže bez problémů dokoukáno, nicméně mě tam trochu otravovala ta práce s těma postavama, menší telenovela v pozadí se tam vůbec nehodila, zvlášť když pak největší hrdinka se sama promění v bobřici. Sorry za spoil, ale prostě překombinováno. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě si příště raději dám osmdesátkové všežravé potvůrky z vesmíru nebo Piraňu 3D od Aji, než si zopakovat tohle, i tak ke mně ale tahle látka přistupovala férově. Co jsem s pivem v ruce čekal, to jsem dostal. Tihle toxičtí zombie bobři nestihnou nudit, místy jsou legrační, stejně jako trojice slečen (než se k nim připojí trojice chalanů). Jenže zatímco zmíněný Francouz Alexandre Aja své dítko pumpoval nepřeberným množstvím originálních nápadů a hlavně na kost okousané končetiny lemoval i slušným rancem zábavy pomocí klišovitých scén parodujících samotný sub-žánr, Zombeavers velmi rychle poleví. A k obnaženým slečnám se smyslem pro černý humor brzy vyjma útočících vodních hlodavců přihodil (pozor, spoiler) naprosto zbytečně i stejně „postižené“ Homo sapiens. Naštěstí se tahle jednohubka nebere pranic vážně, ale na nápadech, o kterých by si diváci po projekci pobaveně povídali, se tu mělo rozhodně zapracovat. Takhle tu máme jen trikově pitomoučké bobří figurky bez nároku na zápis do divákovy paměti a pár scén, které potěší. I tak tři revoltující hvězdy dám. Fajn dovětek. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Ideálny spoločník na gaučovú párty, ktorý tu pobaví, tam trocha vystraší a nie je nechutný či dráždivý natoľko, aby urazil nežnejšie polovičky... skrátka neruší, dá sa vnímať aj len ako kulisa k inej zábave. Záver neprekvapil, ale sadol tomu celému úletu ako uliaty, zasadil ranu presne podľa pravidiel. Takže nenamietam, vedeli čo točia aj ako s tým naložiť. [50%] ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako co si budeme namlouvat, když na tebe vyskočí film s názvem Zombí bobři, co máš prostě dělat? Zombí bobři? To zkrátka musíš ty vole za každou cenu vidět, přes to vlak nejede a upřímně, dostal jsem naprosto přesně to, co jsem očekával, co jsem chtěl a jsem tudíž naprosto spokojený. Sami tvůrci si totiž od začátku byli vědomi, že mají v rukách fakt úlet, a tak k tomu i co se týče zpracování přistoupili, no a výsledek není, samozřejmě v rámci všech okolností, vůbec špatný. Je to sice tedy prvotřídní konina, která má ovšem spád a je po celou dobu vážně zábavná, a i když se již na první pohled jedná o opravdu lacinou podívanou, tak musím uznat, že je natočena poměrně profesionálně, což ovšem nepotvrzují efekty, konkrétně tedy zpracování samotných zombíbobrů, kteří mají podobu třesoucích se plyšáků, ale ani to mě jakkoliv nerozhodilo, jelikož opakuji, i tvůrci věděli, že seriózně něco takového pojmout nelze, a tak je to celé spíš jen jedna velká, úmyslná srandojízda, která svou pitomostí a neskrývanou teatrálností upřímně baví od začátku až do konce. K tomu pak musím připočíst i fajn herce, respektive hlavně herečky, vyloženě mimo není ale ani atmosféra, a když se na konci filmu začnou pak jednotlivé postavy měnit v lidské zombíbobry, byl jsem již na vrcholu odvázanosti a jako filmový úlet budu tuto jízdu fakt všude doporučovat, jelikož přesně takovéto filmy se označují jako nezapomenutelné kultovky 8D. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)

Reklama

Reklama