Reklama

Reklama

Shaolin fotbal

  • Česko Shaolin fotbalista (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sing je nadšený příznivec kung-fu, jehož úžasná "noha z oceli" zaujme slavného fotbalového trenéra. Společně sestaví mužstvo složené ze Singových bývalých šaolinských bratrů, motivovaných vidinou velké peněžní výhry v národním fotbalovém utkání. Ti se díky nevídané kombinaci prvků bojového umění a nově nabytých fotbalových dovedností zpočátku zdají být nepřemožitelní... Dokud nestanou před obávaným Týmem Zla v závěrečné bitvě o titul. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

campix 

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné, že Shaolin fotbal bude s fotbalem společné tak maximálně název a sem tam se tam nějakým způsobem čutne do fotbalového míče. I tak odcházím od tohoto počinu Stephena Chowa značně zklamán. Kungu-fu Mela byla daleko smysluplnější a rozhodně také zábavnější. Já jsem neshledal většinu věcí kolem Shaolin fotbalu vtipných. Prostě se u mě naprosto minul účinkem. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Je sice známo, že asijské filmy jsou pro nás, evropské diváky, přece jen poněkud...nezvyklé, ale toto je z objektivního pohledu přinejmenším HODNĚ nezvyklé. Z mého čistě subjektivního pohledu to je pak strašlivá nekoukatelná příšernost jak z jiného světa. Jedna hvězdička alespoň za určitý, byť bizarní, styl. ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film s kung fu fotbalového prostředí. Skvělé provedení. Chválím styl humoru, vtípky a narážky. Takto si představuji relaxační film. Při jeho sledování vždy zapomenu na životní starosti a nechám se unášet příjemným pocitem. Líbila se mi romantická část. Hudba naprosto perfektní. Shaolin fotbal musí divák milovat nebo nenávidět. Já ho miluji, stejně jako kopanou. SLAVIA DO TOHO!!! ()

MrMar 

všechny recenze uživatele

To jsem blázen.. Ač jsem k tomu přistupoval hodně tolerantně, celej film mi přišel jako totální ptákovina. Takhle bych vymýšlel scénáře sportovních utkání tak v deseti letech - Míč letí až se z něj kouří? Dobrá, zpátky už bude hořet a pak trhat zem a čím dál víc a víc... A jestli to má být parodie, tak nevím na co... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nadupaná jazda. Presne takto som si predstavoval sfilmovanie toho animáku, kde Benjamen (či ako sa volal) dvíhal nohu až nad hlavu :-) Fotbal skvelý, ale celkovo je film trochu nevyvážený, keďže sa zaoberá aj psychológiou a traumami postáv. (Ale na druhú stranu to dáva filmu reálnejší rozmer, hmm). Keďže zbožnijem čínske vybíjačky a žltý humor, stále rozmýšlam prečo som nedal 4* Asi preto, že som vyrastal na filme PÁN DRAKOV s JAckie Chanom.... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • V italské verzi jsou všechny hlavní postavy nadabovány profesionálními fotbalisty (Damiano Tommasi, Vincent Candela, Marco Delvecchio, Sinisa Mihajlovic, Giuseppe Pancaro a Angelo Peruzzi). V americké verzi Stephen Chow dabuje sám sebe. (Morien)
  • Na většině území Číny byl film zakázán, protože před uvedením v Hong Kongu nečekal na patřičná povolení. (Morien)
  • Wei Zhao , která ve filmu hraje Mui, v době natáčení neuměla kantonsky, a proto je její postava ve filmu jediná, která mluví standardní čínštinou. (Raztubyl)

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Reklama

Reklama