Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Správně načasovaná šaráda zasadí další ránu Howardově pověsti. Kim se bojí, že ji sledují, a Jimmy cítí, že se štěstí obrací. (Netflix)

Recenze (11)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dřív jsem sice Howarda nesnášela, hlavně v prvních sériích, říkala jsem si, no jo, typickej boháč, co si myslí, že může všechno a je lepší než ostatní. Ale teď mi začíná bejt docela sympatickej a řekla bych, že to zase takovej blbec nebude. Ze začátku ty "vtípky" Kim a Jimmyho byly docela povedený, prostitutky a bowlingový koule, a z pohledu Jimmyho se to dalo pochopit, ale teď už mi to přijde trochu moc. Takhle někomu zničit život, ještě když to s nimi nemyslí špatně. A ta prostitutka měla pravdu, Jimmymu to fakt slušelo s účesem Howarda, nějak ho to omladilo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale stejně si nemůžu pomoct a musím fandit Kim s Jimmym, i když už se pouští do pěkných sviňáren. Ještě musím pár řádků věnovat Cliffu Mainovi, kterej se sice objeví jenom jednou za uherskej rok, ale za to je to skvělej chlápek a velkej sympaťák. Hodnocení: kuřecí muž má pořádnej sklípek/10 ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klidnější epizoda, u které je zaručeno, že se schyluje k něčemu většímu. Kim a její paranoia mě moc baví. Parking scene se Saulem a značkou perfektní. Líbí se mi, že ani nám teď tvůrci neukážou, kde je Lalo a tak v napětí čekám, kde se zjeví. Gus je scary víc, než v Breaking Bad, jen si tak říkám, že trochu víc zestárnul a jen u něj jde poznat, že se prequel točí víc než 10 let po BB. Ale to je maličkost. ()

Reklama

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Po více než pěti sériích hraní právničky pro všechny klienty a poradce Kim Wexler si Rhea Seehorn vyzkoušela pozici režisérky u této epizody. (Takeshi666)

Reklama

Reklama