Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Správně načasovaná šaráda zasadí další ránu Howardově pověsti. Kim se bojí, že ji sledují, a Jimmy cítí, že se štěstí obrací. (Netflix)

Recenze (11)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klidnější epizoda, u které je zaručeno, že se schyluje k něčemu většímu. Kim a její paranoia mě moc baví. Parking scene se Saulem a značkou perfektní. Líbí se mi, že ani nám teď tvůrci neukážou, kde je Lalo a tak v napětí čekám, kde se zjeví. Gus je scary víc, než v Breaking Bad, jen si tak říkám, že trochu víc zestárnul a jen u něj jde poznat, že se prequel točí víc než 10 let po BB. Ale to je maličkost. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dřív jsem sice Howarda nesnášela, hlavně v prvních sériích, říkala jsem si, no jo, typickej boháč, co si myslí, že může všechno a je lepší než ostatní. Ale teď mi začíná bejt docela sympatickej a řekla bych, že to zase takovej blbec nebude. Ze začátku ty "vtípky" Kim a Jimmyho byly docela povedený, prostitutky a bowlingový koule, a z pohledu Jimmyho se to dalo pochopit, ale teď už mi to přijde trochu moc. Takhle někomu zničit život, ještě když to s nimi nemyslí špatně. A ta prostitutka měla pravdu, Jimmymu to fakt slušelo s účesem Howarda, nějak ho to omladilo. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale stejně si nemůžu pomoct a musím fandit Kim s Jimmym, i když už se pouští do pěkných sviňáren. Ještě musím pár řádků věnovat Cliffu Mainovi, kterej se sice objeví jenom jednou za uherskej rok, ale za to je to skvělej chlápek a velkej sympaťák. Hodnocení: kuřecí muž má pořádnej sklípek/10 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem na začátku zaznamenal, že se režie ujala sama Rhea Seehorn, byl jsem o to zvědavější, co si pro nás připravila. A hlavně scéna s falešným Howardem aka další neskonale promyšlená lotrovina té naší nerozlučné dvojky je opravdový highlight. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První případ, kdy jsem trošku postrádal Lala nebo nějakou verzi zla z rodiny Salamanců (Hector, dvojčata). Atmosféra opět výborná, to už v BCS ani nemusíme připomínat. ()

Reklama

Reklama