Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2015, 7 h 54 min (Minutáž: 43–54 min)

Kamera:

Arthur Albert

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos, Miriam Colon, Raymond Cruz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jimmy McGill býval neúspěšný právník, který měl co dělat, aby dal dvě a dvě dohromady. Ale při pátrání po svém osudu se jeho dráha protíná s příběhem Saula Goodmana. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (55)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba povedať jednu dôležitú vec. Gilligan vie presne čo robí. Vedel to už pri BB a vie to aj v tomto prípade. Je pre mňa neskutočným potešením sledovať niečo, čo má funkčné charaktery, ktoré sa prirodzene vyvíjajú a sú ešte k tomu zasadené do pútavého prostredia. Referencie na BB tu nejaké sú a spôsobujú potešenie, ale omnoho viacej si užívam Odenkirkové kreácie a jeho prerod. Better Call Saul je poctivou robotou ľudí, ktorý danú látku milujú. Aj niekedy dlhšia scéna mi prišla príjemná, hoci pri nej trošku ušlo tempo. A takých scén je tam niekoľko. Ale sledovať tú dokonalú scenáristickú robotu...Je to potešenie. Viem, že v súčasnosti existuje veľa seriálov, ktoré rezonujú. A viem, že toto nie je šálka čaju pre každého. Pre mňa sa ale jedná o niečo, čo mi zase raz potvrdzuje, prečo milujem príbehy a ľudí, čo ich vedia rozprávať. Better Call Saul sa mi dokonca páči viac ako BB pretože tu absentuje Skyler. Za mňa skvelé rozloženie šachovnice. Uvidíme, ako bude vyzerať hra samotná. 1.séria - 100% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

'pokracovani' Breaking Bad zacina pozvolna a spis nez na nejakou prvoplanovou akci spoleha na gradualni budovani postav, coz muze pusobit leckdy nudne, ale je pro serial v dlouhodobem meritku dulezite (samozrejme za predpokladu, ze to lidi neunudi a serial propadne - coz se nestalo). Slippin' Jimmy (budouci Saul Goodman) dostava lidskou tvar, stejne jako dalsi veledulezita postava BB - Mike Ehrmantraut, a jelikoz divaci BB znaji vyusteni pribehu techto postav, pusobi to znepokojive melancholicky. Co zaslouzi velke plus je casting novych postav - vsechny nove postavy jsou zahrany sympatickyma lidma a nevstavali mi z nich vlasy hruzou jako se tomu delo pri sledovani predstavitelek Skyler nebo Marie. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zatim me to moc nebavi..vse se toci kolem neuspechu a tezkych zacatcich jimmyho, furt chodi za brachou kterej je v igelitu a pravnici ho nechcou, protoze je to zmrdecek...nebavilo me to fakt moc ne..jediny + jsou MIKE a jeho linka, ten brucoun musi prirust ke srdicku kazdymu a po breaking bad je mi ho az lito.. :( ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nevíte kudy z nudy, brnkněte Saulovi. On vám to rád a hned zvedne. Teda jestli nebude mít zrovna telefon strčený v poštovní schránce.:-)) To se občas některým právníkům stává:-)). První série seriálu se rozjíždí pomalu a ve srovnání se starším bráchou z toho nevychází úplně nejlépe. Má několik hluchých míst, kdy se děj celkem zbytečně rozmělňuje a natahuje jak žvýkačka Pedro, když jste s ní chtěli být světoví. A pak mu chybí mnohovrstevnatost, což je to, co dělalo Breaking Bad výjimečným. Je zkrátka a dobře vidět, že zatímco příběh BB se rodil pomalu a byl díky tomu do detailu promyšlen, BCS vznikl "na objednávku" po úspěšném a nedostakovém produktu. Přesto to není seriál špatný, ve srovnání se současnou TV produkcí drží laťku pořád ještě dost vysoko a závěrečný díl mě dokonce přivedl na myšlenku, že se možná více vrstev ještě dočkáme. Kdo ví? ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Breaking Bad je zajisté jedním z nejlepších výplodů televize v dějinách a Saul Goodman byl jeho zajímavou vedlejší postavou, tudíž bylo jen ve hvězdách, kdy se na tu jeho prequel sólo cestu konečně vydám i já. A přestože je závazek na 6 sérií v dnešní době až skoro nadlidský úkol, hned první (přitom nejhůře hodnocená) série si mě fakt chytla a jsem zvědav, jak bude vypadat údajná stále vzestupná tendence. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (286)

Zajímavosti (10)

  • Ke konci epizody hraje píseň „Find Out What's Happening“ od Bobbyho Barea. (CinemaRanger)

Reklama

Reklama