foto

Jillian Armenante

  • nar. 5.7.1968 (48 let)
    Paterson, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 After Ours
2016 Ave, Caesar!
2012 Temný rytíř povstal
2011 Fanboy
Zkažená úča
2009 Cvokař
2008 Vyprahlá prérie
2007 Síla srdce
Šedovlasý pán
2005 Její případ
2003 Frankie and Johnny Are Married
2002 Půlnoční míle
1999 Narušení
1998 Delivered
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
1992 Adventures in Spying
1991 Souboj

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
RICO (S01E08)
2012 Skandál (TV seriál)
White Hats Off (S02E01)
2011 Nová holka (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Dům loutek (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Private Practice (TV seriál)
The Guild (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Me & George (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace