foto

Jillian Armenante

  • nar. 5.7.1968 (48 let)
    Paterson, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 After Ours
Ave, Caesar!
2015 Fresh Off the Boat (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
RICO (S01E08)
2012 Skandál (TV seriál)
Temný rytíř povstal
2011 Fanboy
Nová holka (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Zkažená úča
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Cvokař
Dům loutek (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vyprahlá prérie
2007 Private Practice (TV seriál)
Síla srdce
Šedovlasý pán
The Guild (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Její případ
Medium (TV seriál)
Unscripted (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Frankie and Johnny Are Married
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Půlnoční míle
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Narušení
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Delivered
Me & George (TV seriál)
1995 Medicine Ball (TV seriál)
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Adventures in Spying
1991 Souboj
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace