Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gordon s Bullockem mají za úkol odhalit identitu samozvaného mstitele, který se zaměřuje na zkorumpované občany Gothamu. Zbavuje se jich originálním způsobem. Připoutá je k meteorologickému balónu a vyšle je k nebesům. Morální otázkou zůstává, zda je však záhadný mstitel skutečným zločincem. Oswald Cobblepot se vrací do Gothamu. Začne pracovat v restauraci Dona Maroniho, úhlavního nepřítele Dona Falconeho, a brzy si získá jeho náklonnost. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Takových, jako jsem já, bude víc, detektive." Případ s balóny byl zábavný. Maroni se po Temném Rytíři vrací a je více zajímavější. Má svůj gang a svoji restauraci :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od předchozí epizody mě tentokrát případ s meteorologickými balóny bavil, ještě lepší ovšem bylo sledovat pokračující vývoj Oswaldovy osobnosti. Jistě bych si bez problému našel důvody, proč ubrat nějakou tu hvězdičku, ale potom, co jsem v poslední době viděl z produkce Marvelu a DC, se mi nechce. ()

Reklama

TheFilmThief 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gordon je 100% kladná postava, slouží v zkorumpovaném srdci strážců pořádku a určitě stojí za obdiv, kolik toho unese. Na druhou stranu má luxusní byt, hezkou přítelkyni a válečné zkušenosti. Žije si opravdu dobře (velký rozdíl oproti Nolanově Gordonovi), takže jeho neuhasitelná žízeň po dobru nejspíš pramení z jeho materiální zajištěnosti a vědomí, že někteří takové štěstí nemají. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, že třetí díl mě vyloženě bavil jen proto, že se odehrává v oblíbeném světě a čerpá z oblíbené mytologie. Po řemeslné stránce nic extra, ale oproti jiným paskvilům nabízí alespoň nějaké individuality, které potěší. U mě jmenovitě samozřejmě Selina a Bruce s Alfredem, což sou pro mě nejsympatičtější vedlejší postavy. Fish Mooney mi nevadí, ale ani nijak extra nebaví, spíš mě ve trojce bavil hlavní případ s Balloon-manem, to celkem šlo, až na to, že se z něj vyklubal divnej týpek, co vypadal hubenější :D A jsem hodně zvědavý, jestli do příběhu výrazněji zasáhne Maroni, protože se tvůrcům povedl výborný casting, když obsadili David Zayase. Skvělý krok. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jeden meteorologický balón nemůže zvednout dospělou osobu do vzduchu. Pro dospělého, jako je poručík Bill Cranston (James Colby), bychom potřebovali asi 35 balónků. (G....)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno