Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Gothamu se schyluje k důležitému hlasování o osud neblaze proslulé čtvrti Arkham. Starosta a Falcone prosazují projekt, se kterým původně přišli manželé Waynovi. Maroni by však chtěl předělat Arkham na velkou městskou skládku. A do toho kdosi začne vraždit radní z obou táborů. Cobblepot se mezitím stává provozním Maroniho restaurace a dere se stále výše na žebříčku donových oblíbenců. Fish Mooney shání pro svůj podnik novou zpěvačku a nemůže se rozhodnout mezi dvěma adeptkami. Jak tuto zapeklitou situaci vyřešit? (TV Fanda)

(více)

Recenze (3)

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že jinak konzervativní hlavouni z Foxu promítli do seriálu podporu lesbiček, jsem zvědav, jak tuhle linku rozjedou, protože v tomhle dílu do toho vlítli naplno :D Btw : Penguin suverénně kráčí na místo nejvlivnějšího mafiána v Gothamu... ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"40 akrů, 26 městských bloků. Poslední velká nezastavěná čtvrť ve městě Gotham, Arkham." Pán s oční zbraní mě vůbec neoslovil. Lepší byly scény z podsvětí Gothamu ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu hodnotím za pět hvězdiček. Jistě, seriál má své mouchy, ale baví mě, atmosféru se tvůrcům stále daří udržovat a boj o moc v Gothamu se pěkně rozhýbal, takže jsem spokojen. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama