foto

Erin Richards

  • nar. 17.5.1986 (31 let)
    Penarth, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Erin Richards se narodila dne sedmnáctého května roku 1986 ve Walesu ve Velké Británii. Je to britská herečka, divadelnice, komička a moderátorka.

Studovala na prestižní Waleské škole Royal Welsh College of Music and Drama, čímž si zajistila solidní podklad pro svou hereckou kariéru. Právě díky tomu se brzy angažovala i do televize a prezentovala se tak v show Mosgito, či v různých rolích pro známou světově populární britskou televizní stanici BBC v Crash či Being Human.

V roce 2012 o ni projevila americká televizní stanice světového formátu FOX a obsadila ji do komedie Breaking In, kde ztvárnila postavu výkonné asistentky, která byla typická svým rodilým anglickým akcentem.

Nejznámější ale zůstává jako osobitá a nezaměnitelná detektivka Nancy Reid v televizní kriminální sérii Being Human.

Pavel "P. J. D." Dovhanič

Herecká filmografie

Filmy

2017 That Good Night
2014 Tichý experiment
2013 Open Grave
2008 Abraham's Point

TV seriály

2018 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: One of My Three Soups (S04E16)
A Dark Knight: The Sinking Ship the Grand Applause (S04E15)
A Dark Knight: A Beautiful Darkness (S04E13)
další epizody (4)
2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Queen Takes Knight (S04E11)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Stop Hitting Yourself (S04E08)
další epizody (17)
2016 Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (21)
2015 Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (23)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
The Mask (S01E08)
další epizody (10)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Terminator (S01E03)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 7 (S05E07)
2011 Breaking In (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Though the Heavens Fall (S03E07)
Daddy Ghoul (S03E06)
2009 Crash (TV seriál)
2008 Merlin (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace