Reklama

Reklama

Mind Games

(seriál)
Trailer
USA, 2014, 9 h 13 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Kyle Killen

Hudba:

Johnny Klimek

Hrají:

Christian Slater, Steve Zahn, Megalyn Echikunwoke, Gregory Marcel, Cedric Sanders, Jaime Ray Newman, Sterling Sulieman, Wynn Everett, Ron Rifkin (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (4)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Z pilotu jsem si normálně ucvrnknul. Výtečná práce s gradací napětí, chytré psychologické kecy, co divák sežere i s navijákem a... Christian Slater. Takový kus herectví jsem od něj jednoduše nečekal. Třesu se, a zároveň se bojím druhého dílu, zrušení seriálu je totiž vzhledem k prachbídné sledovanosti nebezpečně blízko... ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Steve Zahn v seriálové roli zapáleného "psychologa" (šílence), který dokáže ovlivnit lidská rozhodnutí okolními vlivy. Také zajímavý námět (taková kombinace Anatomie lži a filmu Počátek), ale už v pilotu mi právě Steve Zahn pil krev. A Christian Slater jen sekunduje. 40% [seriál ZRUŠEN] ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 37 Dokoukáno: 11+1 Zahozeno: 20 _ Na papíře to nevypadalo zle a připomínalo mi to trochu pár dobrých seriálů. Bohužel ve skutečnosti docela nuda i když postupně se kvalita zlepšovala. Divákům to bylo jedno a tak po páté epizodě zrušeno. Slater má nějakou smůlu na ty seriály, už třetí seriál v řadě, který jsem s nim viděl a byl hned zrušen. 45% ()

Reklama

Reklama