Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Diskuze

Alfréda

Alfréda (hodnocení, recenze)

Já třeba titulky ani nepotřebuju a jsem proti dabingu, když už jste tady tak chytrý, soudruzi. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Alfréda

jako pokuď máš nějakého nevidomého sourozence tak jako sorry, nevěděl sem to, nekoukal sem na tvůj profil........teď sem se kouknul, máš toho tam hodně, nevim asi to nebudu hledat a jak osorry fakt sem to nevěděl, a tady Abes z toho  dělá jedenácté září, asi to bude nějaký pičus 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Abes

Já se každému človíčkovi co je tady, nekoukám na profil a nezjišťuji o něm osobní informace, jako jaký má život, co komu je a co měl včera k večeři. Jako nemá mna to čas, chuť a a asi by mně to ani nebavilo. Takže tenhle morální monolog, který mně má jako že dohnat k omluvě a k sebevraždě, si strč do prdel a pořádně si tu prdel tímhle zacpi, čůráku.  

na příspěvěk reagoval Abes

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Lenina666 , Yoshitsune

Nevíte, že Allík má nevidomého sourozence a veškeré filmy mu musí popisovat? To chceš jako říct, že je to dítě chyba? Ji tady zná každý. Si to zkuste vy nuly. Zkuste do toho ještě předčítat titulky. Se jí podívejte na profil, jaktože to má ohodnocené? Ještě si dělejte prdel, zrůdy. Co jste vy udělali pro své zdravotně handicapované sourozence? Třeba se časem vzpamatujete až si uvědomíte, že jsem si to všechno vymyslel. Alespoň se nenudím a je sranda. Omlouvám se všem dotčeným, normálně se žádných sourozenců nedotýkám.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Když může Jákl regulérnímu efef hororu říkat ´temný thriller´ proč by někdo nemohl říkat thrilleru horor? :D A za mě, je to thriller. Hororová je tam jedna jediná scéna.

na příspěvěk reagoval BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Já se ji až tak moc nebál a v tom bude asi zakopaný pes :-/ jako neříkám že to horor není ale vyloženě něco z čeho bych si dokázal s prominutím pořádně nasrat do kalhot to opravdu ne (alespoň tedy pro mě ne no) ale je zase pravda že například ta scénka jak si ti dva hrají na schovku pod barákem a ona tam vyběhne tak to jsem se opravdu bál a i toho jak škrabala na tu zeď takže jako Horor to je (teď si protiřečím sakra) :-D dobře Horor je to super a stejně tak Thriller. Jsem asi magor a musel to předtím za mě psát nějaký můj klon :-DDDD 

na příspěvěk reagoval TheDon

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

BloodyBeast

Proč myslíš? Imho horror jak vyšitý - babky jsem se bál jak čert kříže a (nejen) scéna se schovávanou pod barákem mě vyděsila jako máloco jiného ve filmech z poslední doby.

 

Jinak ohledně závěrečné scény s malým rapperem (tuším, že při ní už běží titulky), kterou někteří nepobrali: Pro mě má jasný smysl - divák z ní pochopí, že kluk je zase OK. Což nebylo do té doby úplně jasné, jak to s ním dopadlo.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Yoshitsune, BloodyBeast

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

JanMarek

Naprosto souhlasím, tohle si zaslouží být v červených číslech protože je to velice dobrý film od Shyamalana zase po dlouhé době a po všech těch jeho .... ehm jak to nazvat ... prostě jenom omylů? :-D

JanMarek

JanMarek (hodnocení, recenze)

Paráda, konečně zase found footage horor nedělaný úplně dementně. Většinou je zápletka venku tak v polovině a pak následuje necelá hodina třesu, házení kamerou a skřeků. Takže jsem si krásně mohl lámat hlavu nad tím, co se to tam vlastně děje. Napadlo mě všechno od vlkodlaků a zombie až přes nějaké čarodějnice a démony (myslí si, že v ní něco je). ***SPOILEEEEEER***

Že babička s dědečkem nejsou tak úplně babička s dědečkem mě napadlo, až když mámě nabídli, jestli je chce vidět. Nízké hodnocení nechápu, pro mě jasná červená čísla. :)

na příspěvěk reagoval BloodyBeast, Pilda17

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Byla tam napsaná jedna jediná věta, tak co bys z toho pochopil(a) ty transko?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama