Reklama

Reklama

Na návštěvě

  • Česko The Visit (více)
Trailer 1

Becca a Tyler jedou na týden k prarodičům na odlehlou pensylvánskou farmu, kde brzy zjistí, že se staršími příbuznými něco není v pořádku. V domě platí podivná pravidla a jejich chování je stále děsivější. Děti musí vzít rozum do hrsti, aby se vrátily domů živé. (Magic Box)

Diskuze

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Piggsy

Ty mluvíš o slušnosti ,ubožáku?  Ty co homofobně kritizuješ a urážíš každýho jak tvůrce tak uživatele na téhle databázi a ty, kvůli kterému museli promazat diskuzi u Iana McKellena, kvůli které jsi málem dostal ban? Vzpamatuj se a vystrč si hlavu z vlastního kaďáku, díky.

na příspěvěk reagoval Piggsy, Piggsy

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Heh, co je to tady za agresivní bandu? Člověk se slušně zeptá na něco, co úplně nepochopil,  ale namísto rozumného vysvětlení se dočká jen nadávek a ubližování. Co jste to za lidi? Kam se poděla slušnost?

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Beckett51, Abes

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Piggsy

Máš poruchu soustředění? Koukáš na filmy jen jedním okem? Nepamatuješ si na rozhovor, ve kterém kluk popisuje jaké měl okno v jednom ze svých zápasů? Vždyť je tam jasná spojitost, když dědkovi drtí hlavu lednicí vykřikuje po něm fotbalový hantec. Vzpamatuj se chlapče, kde máš svůj blok? Příště si dělej poznámky, blbe ;)

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Dědek přestal hrát s klukem kostky, kluk se postavil do pozoru v kuchyni a nehnutě čekal, až mu děda pomaže ksicht hovnem. A až bylo po všem, běžel se kluk objímat a mazlit s maminkou (stále s oním hovnem na obličeji). Opravdu jsem jediný, komu přišel tento sled událostí poněkud zvláštní? :-D

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Pořád to nedává příliš velký smysl. Pochopil bych, kdyby byla v takovém šoku ta holka, co našla ve sklepě mrtvoly. Ale proč byl v šoku ten kluk? Že je děda magor, to tušil už dávno... Myslel jsem, že tam visí oběšený nebo na něco napíchnutí. Ale že tam stojí jak osel v nějakém šoku a čeká na posranou plínu, to by mě teda fakt nenapadlo. :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Piggsy

A co maj potom říkat lidi, co jsou v kuse v šoku třeba tři hodiny po nějakém traumatickém zážitku a po celou dobu nejsou schopni jedinýho slova. Chybí ti obecný vzdělání, možná bys měl přestat vytvářet umělý vagíny z gumových rukavic a zjistit si něco o daném tématu, než dáš svoje "inteligentní" myšlenky do slov a vypustíš je na svět. 

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Beckett51

Poněkud dlouhý a divný šok, stát 10 minut v pozoru a čekat, až mu děda rozmázne plenu přes obličej. Normálnímu člověku to přijde zvláštní... Chápu ale, že je to pro tebe normálka, neboť homokláda jako ty je již na kontakt s hovnem zvyklá.

na příspěvěk reagoval Beckett51, GigaPudding

Piggsy

Piggsy (hodnocení, recenze)

Mohl by mi někdo vysvětlit, proč tam ten kluk jenom tak stál a čekal, až mu přistane plena v obličeji?

na příspěvěk reagoval Beckett51, Abes

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jako zdejší odborník na žánr horor jsem se na tento podíval se svojí krásnou přítelkyní (modelkou) na čarodějnice. Líbilo se nám to. Sympatické postavy, překvapivě dobrá kamera. Film hodnotím mezi 3*-4*. Lepší 3*, horší 4*. Ohodnotím jako hodně horší 4*.

na příspěvěk reagoval TheDon, Abes

qxkamo

qxkamo (hodnocení, recenze)

Jednu z hlavnych postav, chlapca, s fantastickym hereckym vykonom budeme urcite coskoro vidiet vo filmoch so znamejsim hereckym obsadenim.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

TheDon

To nepopírám. Jsme na webu určeném filmovým fanouškům, většina uživatelů to takto chápe. Proto si rád rejpnu do uvědomnělých jedinců, kteří mají nutkání se kvůli tomu ještě plácat po ramenou. Ale třeba se pletu. Ještě jednou se tímto omlouvám Yoshimu, on je ve skutečnosti dobry synek.

na příspěvěk reagoval Alfréda

Alfréda

Alfréda (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Neni dyslektik; je skálopevně přesvědčená že sledovat titulky zatímco má koukat na obraz jí připravuje o filmový zážitek a uniká jí atmosféra, nemám nervy na to se s ní o tom hádat, anglické filmy předem odsuzuje a ani se na ně nezkusí kouknout. Prostě čumí jen na filmy s dabingem, i když z toho Vondráčková, Rychlý a Terš dělají jednu sračku za druhou, jak tu TheDon poznamenal. Dabing je podle mě zlo a kdo se vymlouvá na to že anglicky neumí jen kecá, číst to a sledovat obraz neni snad pro mozek tak náročný. 

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Abes

To co nazýváš dubinghatem je ale na místě, zlatá éra českýho dabingu je dávno v hajzlu a abych pravdu řekl, koukat na filmy, který dabujou Terš, Rychlý a Vondráčková pořád dokola nemám ani sílu, ani nervy. Ten film to totiž degraduje takovým způsobem, že to až hezký není, no hezký....spíš naprosto nekoukatelný. Raději titule, nebo klidně jen origo. Dabing nikdy.

na příspěvěk reagoval Abes

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pravda je taková Yoshi, že ten váš dubinghate pistoj je k smíchu. Pochop, že existují lidé, kteří upřednostňují pohodlí dabingu. Kdyby ses nenechal rozhodit mými blbými kecy a dotečl sis je do konce zjistil bys, že žádný nevidomý sourozenec nejspíš neexistuje, taky na tebe myslím. Neubližuj si. Ahoj.

na příspěvěk reagoval TheDon

Alfréda

Alfréda (hodnocení, recenze)

TheDon

Neviděla jsem, píšu si :) Btw jak se koukáš na jeden ze základních kamenů FF Blair Witch? Příznivce nebo odpůrce? 

na příspěvěk reagoval TheDon

Alfréda

Alfréda (hodnocení, recenze)

TheDon

Taky se obávám... ale víš jak, slabost pro horory máme v rodině, máma teď furt kouká na FF, tak jsem jí doporučila toto, protože mě se to líbilo moc. Ale ta umí jen rusky, holt nic. Díky za připomínku ;)

na příspěvěk reagoval TheDon

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Reklama

Reklama