Reklama

Reklama

Naše dovolená a jiné pohromy

  • Velká Británie What We Did on Our Holiday (více)
Trailer 3

Doug (David Tennant) a Abi (Rosamund Pike) vyrazí s dětmi na rodinnou dovolenou. Jenže děti ve společnosti dalších příbuzných nechtěně prozrazují jedno rodinné tajemství za druhým. Nezastaví se ani před vyloženě intimními podrobnostmi ze života rodičů. Rychle začíná být jasné, že když jde o zachování toho největšího tajemství ze všech, vlastní potomci jsou ti poslední, komu se dá věřit. Jak se s tím vyrovná zbytek rodiny? A kdy už bude téhle rodinné pohromy konec? (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (94)

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne komédia, na ktorej som sa naozaj zasmial a pobavil. Rosamund Pike bola vtipná a rovnako aj jej manžel v podaní Davida Tannanta. Najfascinujúcejšie je ale asi sledovať ich deti a starého otca Gordieho. Sú tu dobré myšlienky, je tu dobrý humor, sú tu uveriteľné situácie a postavy na mňa pôsobia úprimne. Je to radosť sledovať a pre všetkých, ktorí veľmi chcú konečne vtipnú komédiu, pozrite si tento film ()

PP66 

všechny recenze uživatele

"Když byl Doug malej jako Jess, lechtal jsem ho a on křičel >dost, dost<. Když jsem ho přestal lechtat, křičel >ještě, ještě, ještě<. Takhle jsem na tom já teď se životem... Nechci pohřbít, chci recyklovat, hodit do toho modrýho kontejneru na plasty a na dědečky..." Úžasný a vtipný nejen dětský dialogy, milej neotřelej příběh, vikingskej pohřeb, dobrá kamera, dobře zahraný. O umírání, smrti s humorem a přesto dojemně. Plus jako bonus napravení dospělých. Krásný dětský oko. Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Čistá náhoda a nemožnost bohatšího výběru programů mě přivedla na tento film, který jsem předem dost podceňoval. » Pozitiva: Není to klišé, ale naopak něco, co zpracovává své téma dost unikátně. Hlavní roli zde zastávají dětští hrdinové, kteří si svou dětskou podstatu zachovávají i přesto, že se mnohdy chovají mnohem dospěleji, než všechny ostatní dospělé postavy v ději. Rozhodování o osudu mrtvého dědy a následný vikingský pohřeb - výtečné! Celé navíc zaobalené opravdu jen lehkou komedií a spíše brané s velkým nadhledem, tudíž nehrající kýčovitě na city. » Negativa: Dospělé postavy byly až příliš blbé a nezodpovědné. V jednom okamžiku jim bylo i vlastně jedno, kde se jejich děti toulají a absolutně se o tuto problematiku nezajímají (ačkoliv takoví rodiče se holt najdou i ve skutečném světě a to skoro v každém druhém případě). » Celkově: Rozhodně zajímavý film, který mate popisem, ale obsahem slušně překvapí. » Mé hodnocení: 70% » Viděno: Na Primě. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Herci výborní, skotská krajina čarokrásná, zápletka správně morbidní (na to, že je to ve své podstatě rodinný film), ovšem kde to skřípe, je scénář- humor vyšumí do ztracena, vlastně jako celej tenhle film. Jenže co naplat, Tennanta a Pike v jednom filmu už asi hodně dlouho neuvidím (jestli vůbec kdy), takže i kdybych sebevíc chtěl, tak tenhle snímek odstřelit nedokážu, byť je to kravinka. Ovšem oba výše zmíněné herce tu lehce válcuje Billy Connolly aneb sympaťák roku. ()

Camus 

všechny recenze uživatele

Dobrá situační komedie, do které někdo neumětelsky namíchal žvásty o životě a rodinnou linku, která asi měla působit dramaticky. Děj filmu je naprosto nefunkční a závěr asi vznikl tak, že si někdo řekl "už to má 80 minut a stejně nevíme, co s tím dělat dál, tak budeme předstírat, že se všichni napravili a skončíme to". Komediální frky za 4*, ale za ten hrozný děj a laciný televizní look musím s hodnocením mnohem níž. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama