Reklama

Reklama

Operation Rogue

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v džungli jihovýchodní Asie členové teroristické organizace ukradli materiál k přípravě nebezpečné chemické pumy. Je na kapitánu Maxu Randallovi (Mark Dacascos – TV seriál Havaj 5-0) a jeho týmu mariňáků, aby je zastavili. Když ale Randallův tým zabije syna vůdce teroristů, ti odpoví únosem dcery generála Wallace (Treat Williams – TV seriál Chicago Fire). Randall musí mladou dívku zachránit a zabránit teroristickému útoku v akcí nabitém a výbušném thrilleru od legendárního producenta Rogera Cormana. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ultralaciné direct to video béčko, které akčnímu fandovi nemůže nabídnou zhola nic. Kdo se těšil na pohybové eskapády Marka Dacascose, musel si vystačit s třemi lokty, čtyřmi koleny a jedním obounožným kopem. Jinak se střílí. Záporáci netrefí nic, klaďasové je kosí po desítkách. Sorry, ale na tohle bych neslyšel ani ve třinácti letech. Utahaná, nezáživná a sterilní nuda, která samozřejmě po několika dnech upadne v hluboké zapomnění. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

A já si mylslel, že akční béčka navíc odehrávající se v Asii (v tomto případě na Filipínách) se přestala točit někdy na začátku devadesátých let... Nechápu Williamse, to už opravdu nemá v čem hrát? To tu musí hrát idiota s ještě idiotštější rolí? Vtipné na tom bylo to, jak vždycky šel někdo někoho osvobodit a zůstal tam. Do toho zápletka taťky s dcerkou, no tedy to byl brak. Doba však pokročila a tak se tu místo Vietcongu bojuje s odnoží ISIL! Vrcholem všeho byl komentovaný závěr. Uhhh jdu si pustit Missing in Action abych si spravich chuť, protože když béčko z džungle, tak jedině s Chuckem. Dávám za jeden vysílač. * ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný akční snímek plný klišé, který má ale sílu zaujmout. Optimální stopáž, která při zběsilém tempu filmu uběhne jak večerníček. Pokud k Operation Rouge přistoupí divák jako k oldschoolovému béčku a očekává akční jednohubku, kde dobro zvítězí nad zlem, nemůže být zklamán. Samosebou znám mnohem lepší filmy. Ale také mnohem horší. Takže průměr. Taková nenáročná akční jízda, kde se střelivem nešetří. Nijak uchvacující, ale v podstatě zábavné pro jedno zkouknutí. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Brian Clyde vytvára svoj americký sen vo Filipínach a núti dosť nezvyčajne zoschnutého Dacascosa robiť úbohé veci. a čo také? No strieľať bez výmen zásobníka, do neviem koho, len tak dávkou potom jednotlivo, s nekonečným počtom nábojov, atď. Čo to znamená pre iný komparz ? Že majú sa len otáčať a strieľať niekde do prázdna, lebo vy ako divák neuvidíte žiaden boj, žiadnych nepriateľov. Vy vlastne po celý čas nebudete vedieť kto je kde. Tak extrémne zlé naplánované operácie aby jeden hľadal, a to nie som vojak, iba v zálohe. Nepriateľ je tu v rovine štatistov, kde herci popadajú na zem, aby sa potom znova mimo záber kamery postavili obišli dom a znovu útočili. Rozumieš, v tábore sú na začiatku 30. ale mŕtvych bude pri tej streľbe asi 60. Úsmevne tragický film s amatérskymi scénami bojov, nulovým dejom a napätím a ak by si si aj želal, aby toho Treata ako generála v o vrtuľníku ten mastný Filipínec zložil Kornetom, ani to sa nestane, lebo roztrasený dedko generál má ešte dobrú mušku . Ako nebudeme si klamať, ale amatérčina v každom ohľade, kde sa skrátka zachraňuje navzájom dvojica zaľúbencov. Ak si ale nadržaný zo strieľania, si vojak, tak choď vedľa kde premietajú Act of Valor. (videné 19.11.2019, DajTo archív) ()

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Jen další z řady .. americká armáda očišťuje planetu od zla a kromě lidí, kteří stále hatí její úmysly svými lživými pomluvami jsou tu mimochodem i teroristé. Šílení, zvrácení, pomstychtiví, ale nikdy přímočaří. Vždy, když někoho unesou, nechají ho naživu alespoň do té doby, než ho může někdo zachránit. To je asi celý příběh. zbytek je jen postupným vymíráním jedné ze stran konfliktu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Muž, který přibližně ve 3. minutě zastřelí policistu, má bílou košili. Když je však sám zastřelen a padá z balkonu, má na sobě košili modře kostkovanou. (Terva)

Reklama

Reklama