Reklama

Reklama

Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu

  • Česko Snoopy a Charlie Brown ve filmu (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (75)

dANo 

všechny recenze uživatele

Vôbec som netušil, čo môžem od Snoopyho vo filme očakávať, keďže išlo o to, aby mali decká nejaký program a rozprávka v kine bola alternatíva... :o) A dostalo sa mi milého prekvapenia, lebo príbeh, vizuál a aj hlášky boli fakt dobré a aj dospelák si tam môže nájsť to svoje. 3D verzia nie je nijak potrebná, lebo tam bolo minimum situácií, ktoré by vďaka tomu získali niečo navyše... ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Film pro děti? To jako myslíte vážně? Má vůbec někdo z vás děti? Nebo jen koš plný použitých kapesníků? Děti musíte zaujmout, bavit a pobavit. Moje dvě děti, kluk skoro 4, holka skoro 2, nevydržely ani 10 minut. Já odpadl po necelých 20. Je to naprosto hloupé, zdlouhavé, hloupě ukecané, nudné a hloupé. Vím, že hloupé je tam dvakrát, ale považoval jsem to za natolik zásadní, že jsem to uvedl dvakrát úmyslně. Snoopyho jsem potkal naposledy v 9 letech v komiksu Tom a Jerry. A to je 25 let. Tehdy mi tam nijak extra nevadil, ale pamatuji se, že i tehdy mi to přišlo nudné a jen jako vycpávka mezi lepšími příběhy. V tomto filmu jsem nějak hledal něco, nějaký důvod, proč to dokoukat. No, po 20 minutách mi došlo, že můj čas je natolik drahý, že jsem to vzdal. A nelituji toho. Doufám, že už Snoopyho potkám maximálně na stránkách novin. Ty totiž naštěstí nekupuju. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Výtvarně velice krásně a vkusně vyvedená pohádka pro malá děcka nebo nostalgické pamětníky klasických Peanuts (filmy s "Charlie Brown" v názvu). Příběh je poutavý a takový naivně milý. Najde se i vtipná scénka, ale na druhé straně jsou Snoopiho zdlouhavé snové fantasy sekvence, které pro mě učinily z tohoto 88 minutového snímku relativně dlooouhou podívanou. Fajnový snímek pro děcka, který zabaví i dospěláka, ale nějak výrazně ho nenadchne. 3,2* ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Můj ty smutku, ono to nebylo vůbec špatné! Narozdíl od opičáren typu Šmoulové nebo SpongeBob, o nebohém Čtyřlístku ani nemluvím, se konverze z klasické animace na tu ve 3D povedla na výbornou, ta nostalgie je z toho cítit převelice (navíc vtipně v určitých scénách použita ta "normální"). V Česku není Charlie Brown a jeho čoklík Snoopy (a Snoopyho ptáček Woodstock) moc známý, za velkou louží je to však klasika, hlavně vánoční. Přitom to není o nic horší než třeba mnohem slavnější Simpsonovi (btw jejich celovečerák se s tímto nemůže vůbec měřit), Garfield nebo třeba Doug. Co mi moc nesedlo, byly paralelní scény se Snoopym, kdy na svý červený boudě proháněl Rudýho barona (hehe, ta věta nedává moc smysl, což? :-). Ale jinak příjemná pohádka, mířená spíše na menšího diváka, ale pokud vám na poličce trůnila figurka toho slavnýho čoklíka, tu slzu nostalgie nakonec asi fakt zamáčknete. A Peppermint Patty je hrozně khůl :-) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krásná animovaná pohádka, která mi dokázala zpočátku vyčarovat úsměv na tváři. Avšak jak film plynul dále a prodíral se nástrahami scénáře, začal celý koncept scénáře uvadat do překombinovaného stereotypu, který začal být trošku únavný. Na druhou stranu to není žádný tuctový akční animák, typu akčních jízd a bojů mezi těmi dobrými a zlými. Rozhodně v sobě nový filmový Snoopy ukrývá určité poselství s ponaučením pro dětské duše. ___ (Cinema City, Praha Anděl) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (8)

  • Když Charlie píše esej do školy, otře si ruce špinavé od inkoustu do trička a vytvoří na něm velkou černou skvrnu. Ta však ve všech následujících záběrech z trička zmizí a stejně tak i zbytky inkoustu na Charlieho rukou. (hansel97)
  • Postava Linusa je v Peanuts typická tým, že má pri sebe svoju modrú deku. Vo filme ju však má len pri scéne na ľade. (toi-toi)
  • Když jde Linus k tabuli losovat, jsou v záběru na třídu za ním obsazeny všechny lavice. Jedna z nich by však být měla volná, jinak by Linus neměl kde sedět. (hansel97)

Související novinky

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Reklama

Reklama