Reklama

Reklama

Lights Out

(festivalový název)
  • Švédsko Lights Out
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2013, 3 min

Obsahy(1)

Niekedy je lepšie, keď necháte na noc rozsvietené... (sochoking)

Recenze (116)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jelikož jde do kin celovečerní horor, který z této jakési šablony bude těžit, musel jsem se podívat znovu (přeci jen už je to pár let a člověk si nepamatuje vše, co viděl, natož tříminutový videjko). Samozřejmě z těchto pár sekund se toho moc nedozvíme, kraťas nám ukáže jakou cestou by se mohl film ubírat, Sandberg si osvojil víceméně kvalitní a neošlehaný téma, které by mohlo řady diváků dostat. Každopádně kraťas naznačuje, že by to nemusela být další z řad úmorných vykrádaček, které se vezou na vlně mejnstrímových konvencí - jenž zkrátka a dobře ty pravý guru v oboru, hledající křížem krážem po kvalitnám hororu, vyděsí jen zřídkakdy. ()

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Takovej zázrak to zas není, originální také není a dobře vystavěný příběh to také není, takovej bez hlavy bez paty. Je mi jasné, že je to kraťas, ale přesto mi tam chybělo alespoň ve zkratce nějaké zdůvodnění, proč se tam ta ženská najednou objevila a jaká je s tou druhou ženskou souvislost. Bez toho je to na úrovni scary prank videa z YouTube. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Tento nápaditý kraťas je vskutku brilantní ukázkou toho, jak z ničeho udělat něco s parádní atmosférou. Ač není dokonalý a mírně zavání amatérskou rukou, rozhodně se může pasovat i s takovými velikány, jako jsou třeba veledíla uživatele Korbiče22, který nejenže nedokáže natočit ani homevideo šukajících křečků, ale dokonce je to takový čurák, že v komentáři k jinému filmu ve čtyřech pětinách hovoří o sobě a o tom, jaký je to kůl gáj, mistr kamery a střihu a jak na něj svět ještě není připraven! Och.. tímto ho samozřejmě zdravím. 90% ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

Úvod na chodbě byl za absolutních 100 %, tam se v člověku probouzejí všechny jeho podvědomé a zasunuté fóbie ze tmy, a to naprosto na animální úrovni. Upřímně, skoro jsem se bál infarktu, pokud si film udrží tuhle hororovou úroveň až do samotného konce - a vlastně se mi ulevilo, že nakonec si ji neudržel :) I tak je to ale hororová špička, kde mi ty tři minuty přišly mučivě dlouhé, jako aspoň půlhodina :) ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Úsporná, znesiteľná hra s efektami strachu pre bojazlivých. Dajaké to vzkriesenie na poli krátkometrážnych strašiakov by už aj celkom paslo. Lenže kreativita sa meria subvenciami originality a momentami prekvapenia. Lights Out je teda takou šetrnou stávkou na istotu. Nič viac, nič menej. Pre žáner, dôstojný príspevok, ešte v konkurencii vyzerá docela inteligentne. To o dačom svedčí :-/. ()

Zajímavosti (6)

  • Film se zúčastnil celosvětové online soutěže "Who's there?", která se zaměřovala na tříminutové hororové filmy. (Borda01)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno