Reklama

Reklama

The Canal

  • Austrálie The Canal (více)
Trailer

VOD (1)

Filmový archivář David (Rupert Evans) zažívá poslední dobu těžké časy, protože má podezření, že jeho žena Alice (Hannah Hoekstra) ho podvádí s Alexem (Carl Shaaban), jedním z jejích pracovních klientů. Toto napětí je ještě umocněno, když David dostane v práci od Claire (Antonia Campbell-Hughes) archivní záběry, které ukazují, že jeho dům byl v roce 1902 dějištěm brutální vraždy. Postupně je stále více neklidný a zmatený, sleduje manželku do nedalekého vodního kanálu, kde zjistí, že opravdu má poměr s Alexem. Když se Alice krátce poté ztratí, David se stane hlavním podezřelým z jejího zmizení. Jak policie pokračuje v pátrání, čím dál více je přesvědčena, že David zavraždil svou ženu a snaží se najít důkaz, který by ho usvědčil. (Nivenx)

(více)

Diskuze

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

duckman

Čoveče, mně se to zase dost líbilo, ať už právě formou, kamerou i příběhem. Je to hodně vykradený, ale nevadilo mi to. Je spousta o dost horších filmů, který sem protpěl. Tenhle mě bavil.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

TheDon

Ale tak jako tohle bylo fakt pro me divny, a ne tak znepokojive obsahove divny, ale divny svoji formou, proste vo píči :D

na příspěvěk reagoval TheDon

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak jsme se s přítelkyní podívali na doporučení místních csfd fundovaných odborníků na horor The Canal a byla to strašná nuda. Tohle já nepovažuju za dobrý film, natož dobrý a kvalitní horor. Ani holka se u toho nebála. Pro mě jako mistra hororů je to k smíchu. Takovéto horory bez ''duše'' já neuznávám. KRAVINA KRAVINA

na příspěvěk reagoval TheDon

Uživatel Brmbolec smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak v takovym rozporu jsem se zejsim hodnocenim snad jeste nebyl, cekal jsem neco ve stylu Jamese Wana nebo Sinistera, ale tohle byla absktraktni vymastenost s naprosto nechutnym koncem za ktery davam ODPAD!

Reklama

Reklama