Reklama

Reklama

Netvor z Yucca Flats

(festivalový název)
  • USA The Beast of Yucca Flats (více)

Obsahy(1)

Ruský vedec Joseph Javorsky prilieta pracovne do Ameriky, no hneď po príchode je naňho zo strany KGB spáchaný atentát. Ten sa síce nevydarí, no pri úteku pred nebezpečnými agentami sa Joseph dostane do zakázaného vojnového územia, kde práve prebieha skúška atómovej bomby. Výbuch a následujúca radioaktivita z neho spravia vraždiacu beštiu. A keď sa v okolí nájde prvá obeť, vyberá sa po stopách "atómovej obludy" elitný mariňák Jim Archer. (POMO)

(více)

Recenze (40)

zelvopyr odpad!

všechny recenze uživatele

Fenomenálně špatný film. Dokonce skoro tak nesnesitelně špatný, jako Turecké hvězdné války. Špatně je úplně všechno, pokud to nechybí úplně. Scénická hudba je ukradena v několikasekundové délce z nějakého jiného filmu, a je do tohoto bez dialogů natočeného filmu libovolně namíchána dokola a dokola. Herecké výkony jsou takové, že by je sýkorky a krysy (namátkou) hravě mnohokrát překonaly. Práce s kamerou je geniální, pokud možno se zabírá proti slunci, takže nejen že máme němý film s pomateným komentářem, ale dokonce je to oživlý obrysový film (to byl takový předchůdce daguerotypie), opravdu černobílý -- černá a bílá, bez odstínů. Je nesmysl srovnávat s Edem Woodem, to byl nadšenec a malinko génius, kdežto tohle je děs... P.S. ale scéna z prvních sekund filmu je vlastně historicky zajímavá -- zatímco odhalená ženská bradavka by cenzurou neprošla, půlce bradavky se to podařilo... ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Ed Wood je sympaťák, ale vôbec si nezasluhuje honosný titul "Najhorší režisér všetkých čias". Tento titul by mal patriť buď pánovi Tuckerovi za skvost Robot Monster alebo nemenej talentovanému Colemanovi Francisovi. Toto je totiž megaultrahyper ťažký kaliber po každej stránke. Tor Johnson je záruka nekvality a trápenia bránice (najmä keď nasratý naháňa tie decká a vydáva pritom zvieracie zvuky:)))... ale načo to pitvať- skrátka všetko je tu tak neuveriteľne zlé a KATASTROFÁLNE, že všetky woodovky sú umelecké skvosty. Ako fun je to skvelé (..a ten záver-čistá rebélia!!!:))), inak je to jedna z dvoch najväčších katastrof, čo som kedy na "filmovom plátne" videl!!! ()

Reklama

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

V podstatě bych mohl hodnotit buď 0% nebo 100% v závislosti na hodnotě promile alkoholu v krvi. Na jednu stranu neuvěřitelně špatná příšernost, na druhou stranu nehorázná zábava, u níž se dá často smát nahlas. Zkrátka další perla v pokladnici nejhorších filmů světové kinematografie, kterou její extrémní nepodařenost a tvůrčí neschopnost na úplně všech úrovních dělá nesmírně vtipnou. Fanjšmekrovina jako prase. Naprostá bomba, podobně jako Plán 9, Turecké Star Wars nebo Robot Monster, ale jen na vlastní nebezpečí. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Podzimní sklizeň FOD 2015] Science Fiction Double Feature! Po Útoku krabích monster a ochutnávce trailerů z blížícího se 12. ročníku festivalu přichází naprosto unikátní a nezapomenutelnej zážitek. Tentokrát atomová bomba nemůže za zmutovaný kraby, ale za stvoření monstra z Vysočiny (ne z toho salámu). Z vědce, který se snažil udělat vše pro lidstvo, se po přežití výbuchu atomovky (!) stane vraždící bestie. Ve filmu se neustále opakuje, že všichni (kromě dvou dětí) jsou uvěznění ve spárech pokroku, nebo tak nějak. Ani jednou to nedává smysl. Ve spárech jsou i dva policisté, kteří se snaží chránit bezpečí lidí v okolí. Jeden z nich nasedne do letadla a ostřeluje z něj v pustině otce dvou dětí, který se tam ztratily. EPIC! A jak byl film natáčen bez zvuku… Nikoho tu neuvidíte hovořit. Buď ho kamera vůbec nezabírá, zakrývá si ústa, nebo mu není vidět hlava. A nejvíc toho nakecá vypravěč a film má mnohem blíž k němým snímkům než k čemukoliv jinému. To prostě musíte vidět. Pochybuju, že ještě někdy uvidím tak moc špatnej film. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná blbost, kde se vědět Tor Johnson(ale prosím vás:-D) změní díky atomové bombě na člověka který trpí malomocností(nedělám si srandu jediná jeho změna po bombě je ta že se mu sloupala kůže na pár částech tváře). A vraždí každého koho potká, film je to krátký to je jednoznačně plus, ale zbytek je neuvěřitelně tupý ale díky tomu že je brán smrtelně vážně je dost vtipný. Vyprávěč který o každé scéně něco řekne je neuvěřitelně tupej. Proč to tam daly? Herci jsou strašní a hlavně ty policajti či co to bylo. A konec s králíčkem? Co to mělo bejt? :-D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama