Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

maddy 

všechny recenze uživatele

Čakal som od toho iba jednu z ďalších typických presladených amerických romantických komédií a nakoniec veľmi príjemná oddychovka, ktorá nikdy nepadne do prílišnej trápnosti čo sa týka vtipu (aj keď Rebel Wilson nemusí byť každému pochuti, keďže zase hrá to isté čo vo všetkých filmoch), ani nikdy nie je tak presladená, aby začala otravovať. Vo výsledku tak príjemne strávených cca 100 minút so sympatickými postavami, ktorých príbehové línie sa neodvíjajú presne podľa očakávanej škatuľky z každej romantickej komédie, kde postava musí zákonite ostať s tým koho stretne na začiatku a podobne. Práve naopak. Celkom rád by som How To Be Single dal rád aj vyššie hodnotenie, pretože to čím ten film chce byť sa mu darí s ľahkosťou. Akurát tým pádom v závere pôsobí trochu prázdne, pretože všetky tie jednotlivé príbehové línie, ktoré nejdú úplne v tých najstereotypnejších šľapajach, vyšumia v závere trochu do prázdna a množstvo postáv sa ukáže pre samotnú story dosť irelevantných. Každopádne sympatická Dakota Johnson, sexi Allison Brie, vtipná Rebel Wilson a poučná Leslie Mann sú na tie necelé dve hodinky veľmi prívetivou spoločnosťou, z ktorej rečí určite hlava nerozbolí. CELKOVO: 3* (6/10) ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Klasické, stereotipné "žena na jednu noc" na začiatku, sa zmení na "muž na jednu noc" (ako keby sme to nikdy nevideli), moderný popud sms na pozadí a známe tváre, žena neschopná zapnúť si šaty a na druhú stranu jej silná a nezávislá sestra, ktorá nakoniec poprie zmýšľanie novodobých vaginálnych pirátiek. Teraz ma film nechal v rozpoložení: potrebuje človek vôbec toho chlapa/ženu, či nie? Potrebuje sa žena prekopať desiatimi kreténmi na to, aby pochopila pointu filmu, ktorá je aj tak zrejmá? Aspoň som mala pocit, že film sa točil so snahou vytvoriť niečo pekné a dojemné, a navyše sa mi zdá, že som dostala peknú dávku podtextových správ. Teraz budem nad tým dve sekundy premýšľať aby som zistila, že ma to ale absolútne netrápi. Dobré na odreagovanie od filmov so skrytým zmyslom. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Osamělá srdce v New Yorku optikou ostřejšího ražení aneb dejme mladým to, co žádají. Pití platí zásadně chlapi, jdeme se bavit. Solidně hrající, ač lehce unylá Dakota Johnson si chce dát pauzu od své vysokoškolské lásky, pološílená milovnice večírků Rebel Wilson mi snad vůbec poprvé ani tak nevadila, ostatní herecky převyšující lékařka Leslie Mann, která si nechce opačné pohlaví pustit po citové stránce k tělu, a uživatelka internetových seznamek Alison Brie? No, ta je v ději tak trochu navíc. Pak jsou tu ještě tak trochu nijaký barman, tak trochu ovdovělý byznysman, tak trochu mladší přítel hrdinčiny sestry. A na světě je několik slabě provázaných linek, které jak se mezi sebou rychle prolínají, zakrývají menší příběhovou prázdnotu. Ale tak zlé to určitě nebude. Holt děvčata spí s kdekým, ač žádnou vztahovou hru předstírat nemusejí a můžou být s tím, s kým chtějí, o názorech na samotu a na to, jaké je to být single, si můžeme nechat tak akorát zdát. Na motivy knižní předlohy od Liz Tuccillo, jedné z tvůrkyň populárního seriálu Sex ve městě, vznikla docela fajn komedie, která chce být hlavně moderní. A to ve světě, ve kterém je všechno složitější, než může být. Ale oceňuji, že se to nevtíralo a nepodlézalo za každou cenu jako podobně laděné kousky, navíc solidní roli hraje i samotný New York. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Človek by mal objaviť najprv sám seba, predtým ako sa pustí do vzťahu s niekým iným. Nielen extra zábavný film, ale aj niečo na zamyslenie podané nenúteným spôsobom. A navyše, tam kde sa zjaví Rebel Wilson, to vždy stojí za to. Ale celý cast bol znamenite vydarený. No a soundtrack tiež ladil výborne k filmu. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Také se mohli scénáristé víc snažit když chtějí natočit film jako odraz života osamocených jedinců,ale proboha koho napadlo svěřit roli Dakotě Johnson,která je tak neohrabaná a nepřitažlivá že vždycky totálně pohřbí všechen komediální děj filmu.Nejvíce jisker dokázala vykřesat blonďatá tlusťoška s rebelským jménem Rebel Wilson která měla spoustu nápadů jak proplout každou párty se zážitkem,ale bez vlastní újmy.JAK PŘEŽÍT SINGLE mi trochu připomíná větu z pořadu Tele Tele:JAK BUDE ZÍTRA?Žilková měla vždycky odpověď,ale na to jak přežít single nikdo odpovědět nedokáže."Singláči" jedou na vlně odmítání závazků a než se rozkoukají už se dívají na to co nečekali podle přísloví:"Odříkaného chleba největší krajíc" a když to občas vypadá že jim stačí prázdná postel tak to dopadá jako ve filmu HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ a protože člověk není stroj tak jde vždycky o víc.Tak si říkám že nezadaných lidí je strašně moc a zaměstnanci firem by jistě ocenili nějaké seznamovací večírky které by sponzoroval jejich zaměstnavatel a kde by nezakopávali jen o své "provařené" kolegy a šéfy,ale seznámili by se i s tím koho nikdy nepotkali,prostě osobní přitažlivost bez viditelného krytu kterými se hemží online seznamky.Firmy by měly pochopit že stravenky nebo vitamínové balíčky nerozjasní tváře tak jako nový vztah.Často od komentáře k filmu sklouznu ke komentáři života.Napsal jsem často?Myslel jsem vždycky. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama