Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Tady se už perfektně ukázalo jak Daredevil opravdu umí být zábavný a fungovat jako skvělý seriál. Zakomponování Punishera se výborně hodilo do krámu a tohoto drsnýho božana hraný Jonem Bernthalem opravdu miluju. Klan "The Hand" taky opravdu skvělá zápletka, která se mísila i s Elektrou, kterou opravdu miluju jako postavu, a jak se tvůrci rozhodli ji pojmout. Mám rád tu dynamiku mezi ní a Mattem. Oba to jsou staří známí a mají společnou minulost skrze Sticka. Akce je zde opravdu špičková a netřeba rozvádět. Série je dramatičtější a napínavější a dovolím si tvrdit, že mě bavila ze všech nejvíc. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je určitě o něco zábavnější a o hodně temnější a násilnější než jednička. Na druhou stranu kdyby se tvůrci drželi stopáže každého dílu kolem 45 minut, měl by Daredevil lepší tah. Takhle se občas postavy zbytečně vykecávají. Mám trochu problém s linií kolem Elektry a Trhače, ehm chci říct Sticka, ale asi hlavně proto, že ani jeden z nich (natožpak množící se ninjové) nesahají Punisherovi po zakrvácené ponožky. Jinak samozřejmě pecka, po které se mi na Supermana s Batmanem chce do kina ještě míň než předtím. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně o něco slabší, co jednička, hlavně kvůli vývoji děje. Na konci mi to jednouše už přišlo jako přeplácaná omeleta (konec vůbec byl takový deuxový, trochu moc hollywoodský s drobet klimax shazujícím cliffhangerem) a našel jsem i pár wtf momentů a trochu nelogických uvažování, kterých se seriál doposud úspěšně vyvarovával. Absence silné záporné postavy také nepřispívá hodnocení. I tak, stále je to nadupaná zábava, herecky brilantně zahrané (Punisher, Elektra) roztahané a akční drama, kde mírně odlehčující prvek je příjemně cynický Foggy. Choreografie bitek je na nejvyšší úrovni, až je jejich častá frekvence kontraproduktivní v smyslu, že vás i malinko můžou omrzet (bitka na schodech je v 3. epizodě je top!) a to vše za přispění jinak perfektní kamery. A když je nečeho víc, musí být nečeho míň, což jde ruku v ruce s trochu řidším dějem v civilní formě a dělá podívanou mírně nekonzistěntní. Škoda. I přes docela dost výtek, jak jsem říkal, skvělá podívaná. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I po druhé sérii si seriál udržuje vysokou kvalitu,i když absence Wilsona Fiska je velmi znatelná.Na místo něj se ve druhé sezóně objevují dvě nové kladné/záporné postavy Elektry a Punishera,přestože jsou zdařilé,Fiskovo charisma jim chybí.To,co v seriálu rozhodně nechybí,je pokračující vývoj jednotlivých postav,zvláště to platí pro postavu Karen Page.Pokud jde o akční scény,daleko zajímavější mi připadají ty Punisherovy než boje s armádou mrtvých/nemrtvých nindžů,taky mě potěšilo obsazení Clancyho Browna,i když nám dlouho nevydržel.Už se těším na třetí řadu! ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Punisher se v originálním komiksu poprvé střetl s Daredevilem v čísle 183. Druhá serie Daredevila se touto sérií inspiruje. (UncleMorty)
  • U jednotek Yakuzy si lze povšimnout českých samopalů CZ Scorpion EVO 3 bez pažby. (UncleMorty)
  • Punisher čelí možnému trestu smrti v Delaware. 2. srpna 2016, asi pět měsíců po vydání druhé sezóny, byl trest smrti v Delaware považován za protiústavní. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama