Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (20)

Brouzdalka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se mi moc líbí hezky stylizované prostředí, hravost a jistá naivita, tak jsem tuto sérii dokoukala spíš tak jen z povinnosti. Děj byl neskutečně natahováný, jednání postav často nelogické, hrdinské řeči už hodně oposlouchané a schématické. Takže oproti minulé sérii poměrně velký sestup, kdy jsem se nemohla ubránit nudě a častému obrácení očí v sloup. Na druhou stranu bylo zase milé se vrátit k oblíbeným postavám a přidat nějaké nové (např. Jarvisova manželka Ana) a užít si krásně stylizovaného prostředí přelomu 40. a 50. let. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A jak jsem doufala, tak se také stalo. Přestěhování do Hollywoodu Peg prospělo, na sebe nenechala čekat nová dobrodružství s Dot, hvězdami stříbrného plátna a dokonce jsme se dočkali i paní Jarvisové. Malá dokonalost. Budu se k tomu ráda vracet. Škoda, že v celkovém pohledu na věc převážil jiný pohled a jen skalní fanoušci by sledovali hypotetickou 3. sérii. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria síce zaváňala televíziou ale mala spád a zaujímavý dej. Druhá motajúca sa okolo temnej hmoty a neustálych prekážok ale začala byť po určitom čase ťažkopádna. Dôvod je celkom jednoduchý. Zatiaľ čo v prvej bola Peggy Carterová postavená do pozície pochybnej úradníčky a robila všetko na čierno, čo ju skoro stálo život, druhá s ňou pracuje ako s plnohodnotnou postavou - až na to , že tu máme mafiánov, šialencov a tajnú organizáciu, políciu nevynímajúc a očividne každému je jedno, že Peggy so svojou bandou riešia prípad. Pár dobrých nápadov a stále zábavný Jarvis v podaní Jamesa D´Arcyho. Ale aj tá Atwellová akokoľvek šarmantná tu stráca niečo na svojej kráse. Neviním spracovanie, ani hercov, ale zápletku, ktorá potrebuje 10 častí aby vypovedala niečo o nezaujímavej látke, zatiaľ čo prvá to zvládla za 8 a nevedel som sa od nej odtrhnúť. Pevne verím že tretia sa znova nakopne, lebo toto som mal naozaj problém dopozerať. 2. séria 55% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvůli tomu neuvěřitelně přitažlivému feelingu, který i ze slabého příběhu, dělá svoji výhodu, seriál žeru. Takže, když si seriál takhle poradit s nevýhodami, mohl se soustředit na to, v čem vyčnívá a to je nenucený humor a výborně ztvárněné postavy. Prakticky všechny klady 1. série se přesunuly i do druhé, kde se ještě zvýraznily. ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka jela víc na nadpřirozeno a bylo to spíš na škodu než k užitku. Navíc to finále vypadalo, i na seriálové poměry, velmi špatně. Neberte mě špatně, není to žádná katastrofa, na kterou by se nedalo dívat. Třeba všechny scény s Howardem Starkem jsou ryzí zlato. Ale Peg teď najednou chodí, kde s kým. A Jarvise uvrhli do deprese, což mě vůbec nebaví, protože tím odebrali ten úžasný nádech a jiskru, kterou měla první sezóna. Dívat se na to dá, ale to je tak všechno. Za mě je to čistý průměr, tudíž 5/10 ()

Galerie (261)

Zajímavosti (2)

  • V čase 25:10 vidíme přijíždět červené auto, které má na sobě zřetelný nápis „Civil War“. Je to narážka komiksovou a filmovou událost ze stejného univerza, která byla zfilmována v Captain America: Občanská válka (2016). (BMW12)

Reklama

Reklama