Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma jsem jako malej měl fakt rád, pak jsem to viděl asi 1000x (to jsem ještě měl televizi, koukal občas na televizi H@vna a tam to dávali ještě častějc než Mrazíka...hergot já byl vůl) a už mě to tak nebere. No a pak si nějakej vocas řekl, že z toho vytříská ještě víc a natočil trojku, což je ultimátní sra... novácká záležitost :) Vřele nedoporučuji... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ja osobne by som to vôbec nevidel tak tragicky. Áno, hlavný herec nesiaha Macaluayovi Culkinovi herectvom a charizmou ani po členky a Harry s Marvom sú tiež nenahraditeľní, ALE-stále je to podľa môjho názoru vcelku fajn rodinná komédia, s veľa dobre vymyslenými, zaujímavými a vtipnými pascami, mladou Scarlett Johansson a pár osviežujúcimi nápadmi(autíčko na diaľkové ovládanie, papagáj). Raja Gosnell, ktorý sa na prvých dvoch dieloch podieľal ako strihač si natočil vlastnú lacnejšiu a slabšiu verziu Home Alone, ktorá ma ale na rozdiel od 4ky,5ky a remaku z 2021 nijako neurazila. 3* a štvrtá subjektívne navrch-film v čiernej farbe a v rebríčku top najhorších filmov skrátka vyzerá inak... ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování slavné rodinné komedie,které bych nazval trestným činem.Za prvé je bez Culkina a Linz je opravdu velmi nevýrazný a velmi nezábavný.Za druhé je scénář absolutně stupidní a bez nápadu.A za třetí je Raja Gosnell opravdu režisér,který si asi spletl povolání,protože tady opět ukazuje,jaký je zoufalec.Nápady a jakákoliv invence mu nic neříká,o vedení herců ani nemluvě.Kdyby se film jmenoval třeba"Malý nezbeda",no prosím,je to jenom hovadinka,ale nazvat ho"Sám doma 3" a pak ho tak prezentovat zaslouží gumovou hadicí přes záda tomu,kdo to vymyslel.U mě jasných a čistých 0% a to bez debaty. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Ať už si dají filmaři s filmem Sám doma pokoj. Copak by nestačily filmy dva? To musí točit další a další? Tenhle film mě možná jednou pobavil, když jsem byla malá, ale dneska se na to dívám jinak. Nereálné, nápady ohrané a triky Hollywoodu s nasazením malých dětí do filmu, k tomu přimíchání zábavy a blížící se katastrofy s tak nereálným dějem a hraní na city, to na mě fakt neplatí. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama