Reklama

Reklama

V městečku Chicory Creek v Mississippi se odehraje série záhadných vražd. Do města tou dobou přijíždí podivím Jebediah Woodley (Dolph Lundgren), který má neobvyklého koníčka – loví démony. Místní policie a agentka FBI Evelyn Pierce ho nejprve podezřívají, ale vzhledem k nevysvětlitelným okolnostem vražd nakonec Jebediah agentku přesvědčí o tom, že za vraždami skutečně stojí racionálně nevysvětlitelné síly. Agentka a lovec démonů spojují své síly, aby osvobodili město od nebezpečného vraha. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Takhle nějak si představuju bezchybné béčko. Pokleslý žánr, nemilosrdný požírač mozkových buněk, uhozená zápletka na pomezí parodie či debility, zhulený humor, zastaralé ale zábavné triky a hlavně spousta rubaček. Rube se všechno hlava nehlava na jednu hromadu, no mercy, tátové rubou svoje rodiny, rubány jsou i ženské a děti, i samy děti občas rubou, rube se sekyrou, mačetou i motorovkou, rubou poliši, rube pastor, a nad tím vším kraluje, hláškuje, potutelně se usmívá a dolů na rubající se lidičky z výšky bohorovně shlíží sám velký Dolph, lovec démonů, znalec tajemna a třeba i ochránce prostitutek... (A víte co? Dolph by býval nebyl horší Marv ze Sin City než Rourke!). S šibalským úsměvem třeba podává chlápkovi hrnek s jedem a radí mu, aby ho vyzunkl a pak šel odprásnout svou dceru, a nejlepší na tom je, že on to myslí úplně vážně, i když vy si myslíte, že ne. A když on sám se v jednu chvíli chystá vyzunknout hrnek s jedem, šklebí se u toho tak pohodově, jako kdyby měl spolknout jen nějaké vitamíny, prostě kulervoucí béčková postava. A na rozdíl třeba od seagalovek si ze sebe tahle lundgrenovka dělá nepokrytě švandu, a to mě baví a to se mi líbí... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Laciný béčko, se zápletkou tak blbou, až z toho mrazí, s hereckými výkony na úrovni ochotnického divadla, dialogy patřícími snad jen do nějakého amatérského péčka, a já si přesto celou tuhle šílenost docela užíval. V žádném případě jsem totiž nečekal, že se zrovna Lundgren upíše prakticky splatterovýmu nářezu, ale hned naprosto parádní, nekompromisní krvavý předtitulkový začátek mě posadil na prdel a já si jen říkal, že jestli to takovýhle masakrální koule bude mít po celou dobu, tak tu máme hororovou pecku roku. Bohužel, další taková luxusní scéna přišla ale až více než po polovině filmu, v kostele, a pak ještě na konci, takže té pravé, veselé, krvavé zábavy nebylo tedy zase až tolik, ale i tak jsem byl mile překvapen, prostě v hororovém ohledu, který byl zaměřen především na zobrazení co nejkrvavějších úmrtí, jsem si chrochtal blahem, a k plusu lze připočítat i slušnou úroveň kvality efektů, což především ke zbytku filmu lze označit za vážně nečekané překvapení. To veškeré dění mezi tím bylo ale, jak už jsem zmiňoval, vážně ubohé, ale mě to svým způsobem prostě nějakým zázrakem celé fakt sedlo, tempo to mělo, s přivřením očiček by se dala vyčuchat i nějaká ta atmosféra, našlo se tu dokonce i pár fungujících vtípků, zkrátka, pro velice nenáročného diváka, co má chuť na nějaký ten krvavější steak, si myslím, že by mohlo jít o slušnou zábavu. Já se překvapivě bavil dost. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná hororová podívaná s vyčpělou hvězdou akčních filmů Dolph(em) Lundgren(em). Nebudeme si nic nalhávat, ale Lundgren už má svý nejlepší léta dávno za sebou, takže lze jen těžko čekat, že ho uvidíme v nějakým filmovým trháku nebo projektu, kterej by měl větší ambice. Tohle je béčko jako vrata, ale nenudí. Akce není moc, ale když už je, tak je celkem krvavá. Gore efekty by mohly být lepší, ale přežít se to dá a samotnej Lundgren hraje asi tolik co mu věk dovolí. Don't Kill It je prostě prdel. Párkrát mě film i rozesmál. Ať už to bylo úmyslně či ne. To už řešit nebudu. Průměrná béčková oddychovka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Don't Kill It“ hraje v podstatě na tři základní věci. První je přítomnost Dolpha Lundgrena. Ta u mě funguje. Druhou věcí je parťáctví, tentokrát muže a ženy, což také funguje. Třetí prvek je pak zábava, která se více než v humoru projevuje v tom, jak zde postavy umírají. Ano, je to bohaté na násilnosti, bohužel většina jich je provedena digitálními triky, což požitek snižuje. Já se přesto dobře bavil. Nenáročné, jednoduché. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět hodně připomíná snímek z roku 1987 ´Tajemné zlo´. Tam do člověka vstoupil mimozemský parazit, který ho ovládl a dotyčný pak páchal trestnou činnost. V tomto snímku je to obdobné, jen onen parazit vypadá jinak. Takovému jedinci, do kterého vstoupí, zčernají oči a následně zabíjí vše živé. Dolph Lundgren v roli lovce onoho parazita. Kromě několika málo brutálních krvavých scén ale o žádnou akci nejde. Spíše příběh vyznívá jako thrillerové drama, které na konci zanechává mnoho nezodpovězených otázek. Pecka tohle sice nikdy nebude, ale jako vyloženě špatný film také zrovna nevyznívá. Záleží na tom, co divák očekává. Jako nenáročná oddechovka postačí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Mike Mendez sa nechal počuť, že obyvatelia mestečka, v ktorom sa natáčalo, boli ochotní so všetkým pomôcť. Bez problémov im prenajali kostol, policajné autá a uzatvárali kvôli natáčaniu ulice, pretože boli radi, že sa v meste objavila hviezda Dolph Lundgren. Nikdy predtým sa zároveň iné natáčanie v tomto meste neuskutočnilo. (Marceloo)
  • Jakmile produkce dostala konečnou zelenou, zbývalo 12 dní do příprav, než se spustily kamery. (noelcoward73)

Reklama

Reklama