Reklama

Reklama

Jiří Schelinger: Jahody mražený

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Československo, 1975, 3 min

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dnes už nesmrtelná klasika s hardrockovým riffem, píseň která se hodně často pouští na Oldies diskotékách a vlastně dodnes i na většině komerčních rádiích (je to komerční hit) jako kdyby jiné Šelingrovi písně (vyjma jendičkového Holubího domu) nebylo, úžasný hlasový projev, škoda jen že zpěvák nemohl zpívat to co chtěl a měl rád, kdy byl nucen zpívat i takovéhle z prominutím srajdy (text od Ringo Čecha). Jirka byl jinak tělem i duší rozerný rocker, který kdyby se narodil na Západě (V. Británie) tak by se některé skupiny jako vůbec nechytaly, on by byl tou největší a nejzářivější hvězdou. Jinak skvělý klip a hezká staré časy - nostalgie (natočené je to v Berouně). 3* jahodám v mrazáku mraženým! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jahody mražený jsou mou historicky oblíbenou odrhovačkou, ale tento klip lehce zavání příšerností. Samozřejmě nejde o jeho barevnou rozmanitost, neboť černá a bílá jsou sexy barvy, ale ten příběh je intelektuální nářez - závozník Jirka Schelinger se přiřítí s mrazící Avií na náměstí, rozdá(!!!) mražené jahody přihlížejícím a zase odjede. Tím rozdáním pochoutky se však evidentně dopustil trestného činu "rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví" a podporovat zloděje já zkrátka nemohu. Ale jinak si tuhle pecku s Jirkou kdykoli s chutí zachraptím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento videoklip ma dostal do kolien. Vtedajšia ideológia strihnutá s rockovým šantením. A tie úsmevy komparzu. Proste pecka. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Klip mi nijak zvláštní nepřišel, ale písničku mám docela v oblibě (co se týká spolčení s F.R.Čechem, na špici je u mě asi Kartágo z Hrr na ně...). Takže kvůli Schelingerovi dávám ty čtyři hvězdy. ()

Reklama

Reklama