foto

Jaroslav Uhlíř

  • nar. 15.9.1945 (70 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jaroslav Uhlíř se narodil 14.9.1945. Je ženatý a má dceru Elišku, která se už také objevuje jako zpěvačka.

Jeho kariéra hudebníka je velice pestrá. Začínal v kávarnách a dokonce hrál i na varhany! Brzy poté začal účinkovat ve skupině Faraon, kde se seznámil s Karlem Šípem. Následuje také seznámení se Zdeňkem Svěrákem, se kterým spolupracuje dodnes v pořadu HODINA ZPĚVU, který se objevuje o vánocích. Objevuje se jako spolumoderátor také v pořadu HITŠARÁDA a také PAŠKÁL vedle Karla Šípa. Dodnes má na kontě mnoho pohádkových a filmových písníček z filmů S čerty nejsou žerty, Ať žijí duchové! nebo Vrchní, prchni!

doktofaust

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

2014 Tři bratři
1991 Cimrman sobě (TV film)
1988 Divadlo jednoho diváka (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tajemství Jaroslava Uhlíře (TV film)
2012 Tajemství Petry Janů (TV film)
2011 Legendy: Tajemství Ladislava Smoljaka (TV film)
2004 Tatínek
2002 Hvězdy na Vltavě (koncert)
Příběhy slavných (TV seriál)
1997 Předčasná úmrtí: Holubí andante (TV film)

TV pořady

2015 Český lev 2014 (TV pořad)
Sedmdesát smíchů Karla Šípa (TV pořad)
2014 Dobročinná akademie aneb Paraple 2014 (TV pořad)
2013 Barrandovský čumáček (TV pořad)
Dobročinná akademie aneb Paraple 2013 (TV pořad)
Nejlepší Večerníček (TV pořad)
Televizní legendy (TV pořad)
2012 Dobročinná akademie aneb Paraple 2012 (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
Živě na jedničce (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Atlet roku 2011 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Dobročinná akademie aneb Paraple 2010 (TV pořad)
2009 Slavné parodie (TV pořad)
2008 Atlet roku 2008 (TV pořad)
Děti kreslí písničky (TV pořad)
Nezapomenutelné scénky (TV pořad) - a.z.
2007 Dobročinná akademie aneb Paraple 2007 (TV pořad)
Život je kabaret (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
Před půlnocí (TV pořad)
Silvestr za oponou (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 Jaroslav Uhlíř v Lucerně (TV pořad)
Šárka! (TV pořad)
Večerníček má narozeniny (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Za oponou (TV pořad)
2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)
Tak mi tedy řekněte (TV pořad) - a.z.
Život plný písniček (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Paškál (TV pořad)
Silvestrovská Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
2002 Abeceda hvězd (TV pořad)
Já a moji synové... (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Silvestr 99 (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
Všetci sú za dverami (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1990 Aby bylo veselo (TV pořad)
Šaráda (TV pořad)
1989 Karel Gott v Lucerně (TV pořad)
1988 Dárky (TV pořad)
Hodina zpěvu (TV pořad)
Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák (TV pořad)
Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli (TV pořad)
Veselé příhody z natáčení (TV pořad)
1987 Inventura (TV pořad)
Jedeme dál (TV pořad)
Klip klap (TV pořad)
1985 Galasuperšou (TV pořad)
1984 ABECEDA (TV pořad)
Silvestrovská féerie (TV pořad)
1982 Galašaráda (TV pořad)
Možná přijde i kouzelník (TV pořad)
1978 Hitšaráda (TV pořad)
1976 Písničky z obrazovky (TV pořad)
1973 Televizní klub mladých (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(780)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace