Reklama

Reklama

Neranditelní

(seriál)
  • USA Undateable
Z natáčení  - Chris D'Elia, Brent Morin, Eva Amurri Martino, Rick Glassman, Ron Funches
USA, (2014–2016), 12 h 34 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Adam Sztykiel

Předloha:

Ellen Rakieten (kniha), Anne Coyle (kniha)

Kamera:

Gregg Heschong

Hudba:

Jamie Jackson

Hrají:

Chris D'Elia, Brent Morin, Bianca Kajlich, Ron Funches, David Fynn, Rick Glassman, Bridgit Mendler, Eva Amurri Martino, Briga Heelan, Mia Serafino (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Příběh seriálu se točí kolem dvou spolubydlících, kteří jsou jako noc a den. Danny Burton (komik Chris D'Elia) je sebevědomý, přitažlivý a nedá na názor nikoho jiného. Justin Kearney (komik Brent Morin) vlastní krachující bar a nad vším trochu moc přemýšlí. Jejich kámoši jsou parta mimoňů, co tráví většinu času v Justinově baru a splachují problémy pivem. Rádi si jeden z druhého pořádně vystřelí, ale když jde do tuhého, vědí, že na ostatní z party je vždy spoleh. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris D'Elia, Brent Morin, Eva Amurri Martino, Rick Glassman, Ron Funches

Recenze (28)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ do s02e05: Stale sledujem, zasmejem sa. // Zatiaľ do s01e02: Pozrela som len kvôli Chrisovi D´Elia, ktorý bol výborný vo http://www.csfd.cz/film/301870-whitney. Tento seriál má podobný nádych a v podstate i humor, takže dávam šancu aj ďalej, napriek tomu, že je vidieť, že herci i scenáristi ešte len hľadajú tú správnu notu a nie je to úplne ono. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Stačily dva díly abych se s touhle detroitskou partičkou a jejich barem zžil. Nic nového ale s nadhledem a bez křečovitosti podaná oddechovka, která si drží stálou úroveň. ... Živý formát třetí sezony má šmrnc a rozvinutější vztah k postavám, především tahounovi Dannymu, mě přiměl přidat pátou hvězdu. Currently waiting for Season 4... ()

Reklama

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Teprve poslední díl druhé série rozjíždí seriál na plné obrátky. Proč? Právě od tohoto dílu je celý seriál VYSÍLÁN KOMPLETNĚ ŽIVĚ! Živé publikum je u sitcomů ještě stále docela běžné. Živé vysílání bez přetáčení a bez postprodukce je něco, co se jen tak nevidí. Třetí série začíná velmi živě - po všech stránkách. Občas nějaká chyba, občas řepřek, mikrofon v záběru a nebo navzájem se rozesmívající herci zábavě ještě přidávají. A pak jsou tu mraky povedených vtipů, výstupy známých osobností a hlavně narážky na všechny možné filmy, seriály a sebe sama. #UndateableLive ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První dva díly byly nuda. A jakože poměrně velká. Prostě to budilo dojem naprosto nezajímavého, průměrného sitcomu. Jenže naštěstí, první dva díly jsou ty nejhorší. A ty další jsou lepší a lepší. A na úplném konci se z Undateable stal jeden z nejvtipnějších a mnou nejmilovanějších komediálních sitcomů, který tady s námi klidně mohl ještě pár let být. Postavy, ačkoliv jde o na první pohled sitcomové standarty, jsou výtečně napsány a fantasticky zahrány. Mezi herci je neskutečná chemie, většina vtipů funguje (protože jde o vtipy skutečně kvalitní) a tu pravou šťávu to dostalo v živých epizodách, kdy se naprosto skvostně strefovali všichni sami do sebe navzájem. Ze seriálu jde úžasná energie (bloopers jsou neskutečně dokonalou záležitostí) a zrušení mě mrzí, protože ačkoliv LIVE vysílání bylo naprosto perfektní (viz výše), ale paradoxně to mu asi uškodilo (a vysílání v pátek). A víte vy co? Bavilo mě to mnohem víc, než celý Brooklyn Nine-Nine a posledních pět sérií TBBT, škoda, že jsem se k Undateable dostal až teď. Shelly je fantastický hláškař a Ron Funches, černá smrt, je z těch všech rozhodně nejlepší komik (s tím by sice Danny nesouhlasil, ale i tak - TAKE IT TO CHURCH). A Bridigt Mendler je rozkošná, škoda, že nebyla už v první sérii (která je nejslabší). I vedlejší postavy jsou skvělé. A nejspíš to půjde do topky, protože tohle je fakt strašně super!!! #UndateableLive - seriál s nejlepším slovním humorem. 100%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Fajná oddychovka. Postavy sú dobre napísané a majú množstvo skvelých momentov. Ako celok to ale pokryvkáva. Ale ak potrebujete len tak čumieť na niečo a neuvažovať o ničom inom príde mi Undateable ako celkom správna voľba. Prvá séria 60% - s tým že to vôbec nenudí. Druhá séria o triedu lepšia. Lepšie uchopené postavy. Viac WTF momentov a celkovo sa mi to začína neuveriteľne páčiť. Je to také to moralizovanie o tom ako byť skutočne najlepší. Na druhú stranu I dont care. Baby sú tam pekné. 2. séria 90% Tretia séria ktorá je celá life síce má zaujímavých hostí.. je plná live bloopers.. ale postráda konzistentnosť a zápletka či už hlavné alebo vedľajšie postrádajú už nápaditosť a sú viacej roztrieštené. Veľká škoda. Herci stále v pohode. Ale nakoniec znižujem hodnotenie. Je to bohužiaľ priemer. 3. séria - 60% ()

Galerie (605)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama