Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Reborn trpí podobnými problémy jako původní Heroes. Dokud se děj zaměřuje na samotné postavy, trable se schopnostmi, jejich osobní život a pronásledování ze strany normálních lidí, je to skvělé a napínavé, ale jakmile se tam začnou cpát kecy o osudu, záchraně světa a začne se skákat v čase, už to stojí za pendrek. A to se bohužel stalo i Heroes Reborn, kteří se snaží být epičtí a cool, ale díky hodně levným trikům, často céčkovým hercům a slabému writingu působí, jak už tu bylo mnohokrát zmíněno, rozpačitě. Opět tu máme přehnané množství postav a opět velká část z nich je tam jakoby navíc. Celá zápletka s počítačovou hrou je hrozná a za vlasy přitažená (a to i na poměry Heroes). Na druhou stranu to ale není nijak výrazně natahované a ve 13 dílech divák dostane poměrně kompaktní děj, který má jak začátek, tak i uzavřený konec. Tvůrci si sice neodpustili menší cliffhanger pro případné pokračování, ale zásadní je, že ústřední dějová linie je uzavřená. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Je brzo vyřknout trvalé hodnocení, ale forma se už hodnotit více méně dá. A je to bída. Je to stejně plitké jako poslední díly Heroes a jen to vypadá výrazně laciněji a RÁDOBY tajemněji. Divák prakticky nic neví a podle mého názoru to je jen proto, že tvůrci skrývají velké NIC, které bude odhaleno megatrapným finále. Doufám, že se alespoň v něčem pletu, ale už teď jsem nalomen přestat tento seriál na dobro, ačkoli jsem se na něj moc těšil. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně odřený uši. Znovuzrození Hrdinů je přitom dobrý. Má parádní epický příběh, který jde srovnat s dějem první série originálu. Má několik postav z předešlého seriálu (i když jsou většinou nepochopitelný, jejich chování záhadný a jsou tu spíše jen pro nostalgii) a několik solidních dílů. Jenže seriál selhává přesně tam, kde selhal ten předešlý. Cestování v čase není špatný, ale tady se cestuje tak moc, že to celý vyzní jako naprostý guláš, kterému ani nebudete rozumět. Mrtvé postavy se vrací jakoby nic, bez vysvětlení, spousta postav je úplně zbytečná a potom vznikají i totálně slepý příběhy, který s hlavní linkou nemají vůbec nic společného. Znovuzrození je epilog, který nedělá Hrdinům ostudu, ale stále je to velmi slabý odvar toho, čím mohli být. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Každý divák, který se necítí býti chronickým lhářem, musí uznat, že se tento restart nezdařil ve velkém stylu. A není to určitě jen tím, že ty nejzajímavější postavy série předešlé, zde prostě nejsou. Potěšila mě snad pouze menší účast šikmookého Hira a čtyřokého Noaha. Zápletka stála opravdu za extrémní hovínko a ukončení pokusu o restart hned po první sérii, se nemůže vůbec nikdo divit a ani údiv předstírat. Již úvodní sérii v závěru docházel znatelně dech. Tohle byl krok do přímo do hovna. Zůstala snad pouze příjemná hudba a sem tam poutavý zvrat. Seriál mi určitě chybět nebude. Slabší dva kousky. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý návrat. Možno sa Tim Kring pokúšal o definitívne uzavretie Hrdinov, možno vopred plánoval zadné vrátka pre ďalšie pokračovanie, ale faktom je že neplánovaný koniec po štvrtej sérii bol dôstojnejšou rozlúčkou. Starých postáv je minimum a nesúrodá a neveľmi originálna zápletka s nimi občas narába až nedôstojne. Ani nové postavy často nevedia zaujať a jedinou istotou je tak nezlyhávajúci Jack Coleman. Zábleskov starých čias je skrátka príliš málo na to, aby som Reborn nepovažoval za sklamanie a celkovo zbytočný projekt. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama