Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Heroes Reborn začali skvěle a já si neměl na co stěžovat. Zpočátku šlo o hrozně nostalgickou věc a spoustu neduhů jsem úmyslně přehlížel, protože jsem byl nesmírně nadšený z návratu Hrdinů. Kring se polepšil a prvních osm dílů to vypadalo, že má vše promyšlené do konce. Bohužel Kring se stal svým vlastním katem. Proslulá věta, že „s časem se nemá zahrávat“, opět zazněla a opět se jí nikdo neřídil. I když flashbackové epizody považuji za nejlepší, co Reborn nabídli, zasely rovněž spoustu problémů a od té doby to šlo se seriálem od desíti k pěti. Děj prořídl, postavy se chovaly nelogicky a staly se naprosto nepodstatnými pro příběh, herci přestali (dobře) hrát, hudba odezněla, a já seriál nepoznával. Přirovnal bych to k druhé řadě seriálu Revolution, kdy začátek druhé řady nastavil velkou laťku a těšil jsem se nesmírně na každý díl, ale s blížícím se koncem jsem se modlil za závěrečné titulky. ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem jak moc se dá zkazit při "restartu" seriálu. A hlavně to žádný restart není. Vesele se navazuje na plochý děj, nicneříkající postavy a dementní zápletku. Jak to mělo být? V ideálním případě totální restart, úplně nové postavy (ty staré "lízat" jenom v náznacích"), rozběhnout úplně nový děj s úplně nového prostředí. Prostě udělat tlustou čáru a vrátit se ke kořenům. Stal se přesný opak a proto tahle slátanina nemůže mít snad ani pokračování. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Oproti původní první sezóně, která byla naprosto parádní a splňovala kvality současný seriálový produkce, je Znovuzrození pád asi tak o dvanáct pater a několika milionů na rozpočtu. A protože vzhledem k vizuálu to muselo bejt točený iPhonem na selfie tyči, neb je každej záběr nepochopitelně širokej s velkou hloubkou ostrosti (což působí vyloženě amatérsky, ale hlavně to nedokáže budovat vztah k postavám ani k ději) a efekty jsou zřejmě tvořený v aplikaci z appstoru, od odpadu to dělí už jenom soundtrack. Smutný! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka ako už tak dodrbaný seriál ešte viac dodrbať. Nové postavy o ničom. Herecké obsadenie to tiež nezachránilo. Hlavná zápletka znova prekombinovane debilná. Staré postavy sa len mihnú a skôr ma srali. Hlavne stará Petrelliová alebo Parkman. Bennet bez Claireinky nefunguje. Jedine Hiro ma trochu bavil, tak aspoň za neho jedna hviezda. 1/10. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Reborn trpí podobnými problémy jako původní Heroes. Dokud se děj zaměřuje na samotné postavy, trable se schopnostmi, jejich osobní život a pronásledování ze strany normálních lidí, je to skvělé a napínavé, ale jakmile se tam začnou cpát kecy o osudu, záchraně světa a začne se skákat v čase, už to stojí za pendrek. A to se bohužel stalo i Heroes Reborn, kteří se snaží být epičtí a cool, ale díky hodně levným trikům, často céčkovým hercům a slabému writingu působí, jak už tu bylo mnohokrát zmíněno, rozpačitě. Opět tu máme přehnané množství postav a opět velká část z nich je tam jakoby navíc. Celá zápletka s počítačovou hrou je hrozná a za vlasy přitažená (a to i na poměry Heroes). Na druhou stranu to ale není nijak výrazně natahované a ve 13 dílech divák dostane poměrně kompaktní děj, který má jak začátek, tak i uzavřený konec. Tvůrci si sice neodpustili menší cliffhanger pro případné pokračování, ale zásadní je, že ústřední dějová linie je uzavřená. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama