Reklama

Reklama

Pes ro(c)ku

  • Čína Yao gun cang ao (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem", „Chci být jako Kryštof" a do toho „Bodi, na to zapomeň" a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí. Nástrahy města, noví kámoši, v patách má vlčí mafii a k tomu ho někdo navede, aby poprosil samotného Kočkostára o pár lekcí na kytaru. Bodi není pes popu, ani pes měsíce, je to Pes ro(c)ku. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (37)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn snesitelný průměr, kterému v mých očích dává něco navíc vlastně jen to, že je zde rocková hudba, i když ani té není tolik a rozhodně není nějak moc tvrdá, spíš taková baladická. Mám pro ní však slabost a postavy mi díky ní přišly i celkem zajímavé, i když jejich příběh je klasické hudební klišé. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jako velká fanynka animáků jsem si tento nový nemohla nechat ujít, i když mě od něj hodně lidí zrazovalo. Bohužel jim musím dát za pravdu. Nejedná o vysloveně špatný film, ale všechno už tu někdy bylo - tápající hlavní hrdina, který nechce jít ve šlépějích své rodiny, cesta do velkého města, poznání nových přátel i nepřátel. Nejvíc mě bavily scény s Kočkostárem a jeho postava a pak občas vtipné ovce. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť sa ocitáme v podpriemerných vodách animovaného filmu. Rock Dog je síce rozprávka, ktorej námet nebýva až tak bežný a v zásade sú tam aj milé a milo blbé postavy, avšak nie je to nič nové pod slnkom - aj zápletka, aj scenár, aj atmosféra. Všetko tu už bolo a žiaľ ani animácie veľmi neohúrili. Pár pekných skladieb a vtipných momentov tento snímok proste nedokáže zachrániť. 45 % ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dá se. Tyhle dvě slova asi Psa ro(c)ku vystihují nejvíc, protože se na to sice dobře dívá, pár vtipných situací se tam najde, postavy ujdou, ale jinak to má hodně nedomyšlený svět, naprosto smysl nedávající chování postav a celkově mě to bůhvíjak neuchvátilo. Skutečně jak jsem napsal v první větě - Dá se. A na konci to má i myšlenku, že rock sbližuje a usmiřuje i ty, kteří se po mnoho let nenávidí... Trošku agitka, ale pak tu máme ještě druhou stranu barikády - a tam to s poselstvím bude ještě horší... Slabé 3* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velmi pestrá zápletka, ve které se neustále něco děje, srší jeden nápad za druhým a všechny zvířecí postavičky dostatečně vtipkují, aby se člověk bavil po celou dobu. Zootropolis je pořád někde jinde, nicméně si myslím, že vzhledem k ambicím to dopadlo nad očekávání. Animace samotná není nijak úchvatná, ale vzhledem k rozpočtu vlastně povedená.......6/10 ()

Galerie (179)

Zajímavosti (2)

  • Holič Floyd je odkazem na píseň od legendární grunge kapely Nirvana „Floyd the barber“ z alba Bleach. (Endavour)

Reklama

Reklama